reklama
Pyscek
:)
oj mam nadzieję że niedługo będę mamąPyscek oszczędzaj się mamo :-)
Buziole :*
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Hej Kochane 
Jak mnie tu dlugo nie bylo, masakra..
Gratuluje mamusiom dzieciaczkow, bo tak dlugo mnie nie bylo, ze nie mialam okazji pogratulowac...
Co tam u Was slychac???
Jak mnie tu dlugo nie bylo, masakra..
Gratuluje mamusiom dzieciaczkow, bo tak dlugo mnie nie bylo, ze nie mialam okazji pogratulowac...
Co tam u Was slychac???
Urlop w Szwajcarii i Toskanii:-).
Zwiedzaliśmy Europę samochoden..było na prawdę duper!
Teraz tylko moj M. w delegacje na 10 dni wyjechał..ciężko..
bo ja nigdy nie zostawałam sama..no ale cóż..trzeba dorosnąć ;-).
Śliczne te Wasze kruszyny- tylko w stópki całować
Pyscku- ja też trzymam kciuki!
Zwiedzaliśmy Europę samochoden..było na prawdę duper!
Teraz tylko moj M. w delegacje na 10 dni wyjechał..ciężko..

Śliczne te Wasze kruszyny- tylko w stópki całować

Pyscku- ja też trzymam kciuki!
dzień dobry kochane :-)
madziulek, martocha :*
magdalena ano widzisz lubi wytykać innym to i owo do męża powiedział nie raz cześć gruby itp.
sleep ogólnie mam w duszy przejda chrzciny będzie po i święty spokój, głupio to zabrzmi ale nie będę się kłócić też z powodu finansów bo obiecali że nam się do chrzcin dołożą do organizacji. dziś już mam w poważaniu wszystko wczoraj się wkurzyłam że to nie sobota jak chcieliśmy.
fifka proboszcz taki porypany bo wikariusz jest cudowny ciepły sympatyczny normalny po prostu.
Ael gratulacje ciotka :-)
pyscku będziesz mamą zobaczysz :*
a ja czekam na donosiciela czy przyniesie bodziaki dla Małgosi zamówiłam jej bo dostaliśmy na wcześniaka z tej firmy i są naprawdę fajne szkoda że tak mało osób je sprzedaje na all
madziulek, martocha :*
magdalena ano widzisz lubi wytykać innym to i owo do męża powiedział nie raz cześć gruby itp.
sleep ogólnie mam w duszy przejda chrzciny będzie po i święty spokój, głupio to zabrzmi ale nie będę się kłócić też z powodu finansów bo obiecali że nam się do chrzcin dołożą do organizacji. dziś już mam w poważaniu wszystko wczoraj się wkurzyłam że to nie sobota jak chcieliśmy.
fifka proboszcz taki porypany bo wikariusz jest cudowny ciepły sympatyczny normalny po prostu.
Ael gratulacje ciotka :-)
pyscku będziesz mamą zobaczysz :*
a ja czekam na donosiciela czy przyniesie bodziaki dla Małgosi zamówiłam jej bo dostaliśmy na wcześniaka z tej firmy i są naprawdę fajne szkoda że tak mało osób je sprzedaje na all
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Madziulek!! No proszę!! Co tam u ciebie!! Zaglądaj do nas częściej kochana :*
Martocha czytałam w twoim wykresiku o wyjeździe męża! Kurcze akurat w owu wyjeżdża... no ale nic... będzie następny cykl
aj... zazdroszczę takich wakacji....
a to taka powsinoga jestem i teraz ten czas kiedy jestem uziemiona przy dziecku ciężko przechodzę... - choć mały wszytko rekompensuję :-)
Necia u nas w mojej parafii super są księża! Znaczy w parafi męża bo teraz ja do niej należę. Ale mojej parafi "panieńskiej" nie cierpię... bardzo mocno mnie do siebie zrazili zwłaszcza w momencie organizacji ślubu - my ślub mieliśmy w "3 parafii" czyli wybraliśmy sobie kościół jaki chcieliśmy.
A u nas dzień jak co dzień! Jak zwykle zostałam obudzona najcudowniejszym uśmiechem na świecie
ah ta miłość macieżyńska... ja bym go dosłownie udusiła z miłości! :-)
Zobacz załącznik 474047
No i jak tu go nie kochać???? ♥
Martocha czytałam w twoim wykresiku o wyjeździe męża! Kurcze akurat w owu wyjeżdża... no ale nic... będzie następny cykl

Necia u nas w mojej parafii super są księża! Znaczy w parafi męża bo teraz ja do niej należę. Ale mojej parafi "panieńskiej" nie cierpię... bardzo mocno mnie do siebie zrazili zwłaszcza w momencie organizacji ślubu - my ślub mieliśmy w "3 parafii" czyli wybraliśmy sobie kościół jaki chcieliśmy.
A u nas dzień jak co dzień! Jak zwykle zostałam obudzona najcudowniejszym uśmiechem na świecie

Zobacz załącznik 474047
No i jak tu go nie kochać???? ♥
Pyscek
:)
witam z ranka
coś mnie dziś muli
od otwarcia oczków ... ehhh ... tempcia znów w górę skoczyła
oj jak tak dalej pójdzie to w niedziele lub poniedziałek powtórzę teścik 
coś mnie dziś muli

reklama
fifka ja swoją rodzinną parafię lubię a tej zdzierżyć nie mogę a właściwie proboszcza. ślub braliśmy w mojej dawnej parafii i było cudownie
pyscek jeszcze więcej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sun dla ciebie też &&&&&&&
to żelazo nas wykończy drze się od wczoraj co chwila nawet bączek okupiony wielkim krzykiem jest teraz wisi mi na cycu ale też się co chwila pręży jak nie wiem brak mi sił po prostu bo nie wiem jak jej pomóc :-(
pyscek jeszcze więcej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sun dla ciebie też &&&&&&&
to żelazo nas wykończy drze się od wczoraj co chwila nawet bączek okupiony wielkim krzykiem jest teraz wisi mi na cycu ale też się co chwila pręży jak nie wiem brak mi sił po prostu bo nie wiem jak jej pomóc :-(
Podziel się: