reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tak, tak:tak: potwierdzam :tak: nasze piękne małżeństwo zostało zawarte w dniu dzisiejszym, także dziewczęta, zapraszamy na weselicho :-D

Buuuuziaki żonko :-)

reklama
Gratuluję nowo upieczonym małżonkom :)
Zaraz napiszę więcej :p

Zaraz:
Sleepy, ja się gryzłam o wątki, podwątki, przyjaciółeczki, niegodne i tego typu rzeczy, a o co dziewczyny, nie mam pojęcia.
Dawaj na kulinarne przepis na schaba, bo takiego jeszcze nie robiłam, a potrzebuję inspiracji.

Kwiatku, ja cały czas, od początku, jeszcze od pierwszych objawów trzymam za Cię kciuki :)

Dziewczynki, jak Martocha?

Sun, Milia, Mijenka, gdzie Wy? Pok...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sil Martocha w najbliższy poniedziałek będzie testować i iść jeszcze raz do gina z tego co wiem...

Była ostatnio u lekarza i fasolka jest sporo młodsza niż wychodzi z OM, no i beta przyrosła tylko 40%... ale gn jej mówił ze on na tonie patrzy bo różne rzeczy sie czasem dzieją i ogólnie on jest przeciwny tym Betom tak więc nasza Martocha cierpliwe czeka na wizytę!

Gratuluję młodym nowożeńcom! :-D

Dobrze, ze trafiła na takiego lekarza..

Ale mam marudę, chyba pójdę na spacer, może mi się uśpi. Tylko mąż mi zabrał mały wózek, fotelik, w ogóle pojechał cały dzieciowy do roboty :p

Któraś marudziła o zdjęcia, trochę starsze, ale nowe niezgrane. Mąż gratis
Zobacz załącznik 481625Zobacz załącznik 481626

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana
wstałam dzisiaj jakaś smutna, ciekawe jaki będzie dalszy ciąg dnia...
aa fotek łazienki nie będzie bo mąż późno wrócił i nie miałam serca gonić go do roboty, poszliśmy na spacerek do lasu i w efekcie nazbieraliśmy grzybów na obiad he he

Oooo Miq a jakie są grzyby??? Kurcze jak mnie strasznie boli ze w tym roku nie pojem sobie grzybków :-(

Sil muszę ci powiedzieć ze Domi to z ciebie skórę zdjęła! Bardzo podobna do mamusi! I fają fajną furę ma! :-)

A ja zaraz jadę nad wodę z koleżanka! Aaaale fajnie!

Fifka, ja w niej widzę męża, ma jego oczy, włoski, a poza tym to nikogo, zresztą, ona się z dnia na dzień zmienia. A furę właśnie tata zabrał z sobą :p

Zazdraszaczam wyprawy.

Miq, jak Ci humorek poprawić?

Sil a ja jak patrzę na wasze zdjęcia ze śluzu to widzę ciebie w Domi :-D Ale jednak co zdjecia a na żywo ją i ciebie widzieć to pewnie coś innego :tak:

To tak jak z Konradem... na zdjęciach istny tatusiek... ale tak na żywo to z każdym dniem do mnie się upodabnia - przynajmniej tak ludzi mówią...

Dzień dobry:confused2:
Wstaję,jedym okiem otwiera ostatnia strone wątku....jakiś ślub:eek:Zanim przewinęłam stronę wcześniej i się zorientowałam to sobie ubzdurałam,że któraś w sobote ślub brała:sorry:
No ale skoro tak...
Iwasku i Lilly sto lat pożycia na nowej drodze zycia,pięknych dzieci,zero kłótni albo ewentulnie po takowej godzenie się:-p
Sil...ech ta moja synowa,a ten teśc mojego dziecka...No ale będzie piękna z nas rodzina:-D
Miq sama bym na grzybki skoczyła ale nie mam z kim :baffled:Podzielisz się?:-p

Cos miałam...
Aaa Fifka...weź mnie ze sobą...błagam:-p

reklama
Do góry