reklama
S
Silmiriel
Gość
Cześć, nadrabiać nie będę bo nie mam sił, cały dzień na budowie i FINITO
Wypłaceni, nadal razem i w ogóle ufff...Niech mi któraś napisze co i jak 
hej hej, ja tak a chwilkę, wrócilismy z miasta i zakupilismy juz krzesełko do karmienia z kasę z chrzcin, zamówilismy fotelki samochodowy, odłozyliśmy na 2 szczepionki i juz mamy dla Ady dużą butle do karmienia no i mało co zostało,
neciuszka: ale Małgosia słodko sobie gaworzy, no a języczek ma cudaczny :-)
Moja Ada sie właśnie ze mną kłóci i skarży sie nie wiem na co ;-)
martocha: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
neciuszka: ale Małgosia słodko sobie gaworzy, no a języczek ma cudaczny :-)
Moja Ada sie właśnie ze mną kłóci i skarży sie nie wiem na co ;-)
martocha: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Wam, nie mogą uwierzyć, a co ja mam powiedzieć jak u nas i wylewy do mózgu były i inne cuda niewidy,jak przeczytałam wypis to się przeraziłam co to dzieciątko przeszło :-), a teraz lekarze patrzą jak na obraz na ten mój mały ewenement ;-)miq nie kochana lepiej nie, lepsze już te bolesne kuksańce :-) wczoraj dotkor w książeczkę 3 razy patrzył książeczka, na mnie, na Małgosię nie mógł uwierzyć że tak się rozwija po tym co nas spotkało :-)
Nie polecam,żadnych wcześniaków i stresów z tym związanych. Moja mała ma już niby 4,5 miesiące,a tak naprawdę dopiero 8 lipca skończyła 2.neciuszka to Ci się udało... ale swoją droga to nie chciałabym przechodzić tego stresu co Wy przeszliście z małą...
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martocha dzisiaj jedzie do szpitala... dostała plamień... trzymajmy kciuki żeby fasolka utrzymała się u niej i żeby dobrze się rozwijała... bardzo się o nią martwię :-(
A i dzisiaj po "numerku" z mężem postanowiliśmy ze rozpoczynamy starania od sierpnia! - czyli następnego cyklumały je już sporo innych rzeczy. Butelkę zaczął akceptować i po cycy czasem jeszcze dopija soczkiem albo wczoraj jadł mm. O małego starałam się rok więc i pewnie z drugim tak łatwo nie będzie... Więc startujemy!!
Fifeczka padne jak w pierwszym cyklu zajdziesz, oczywiście tego Ci życzę ;-):-):-):-)
Ok idę nadrabiać resztę :-)
Necia fajna Małgonia, z moją Łu by się dogadały bo chyba właśnie poruszają ten sam temat

Pysiorek fajne gacie, chciała bym żeby moja du*pa chociaż przyzwoicie w takich wyglądała

Nala :* cmokal w pysiora dla maluszka

Ostatnia edycja:
Fasolka nasz wypis też bardzo ciekawy jest choć nasze kobietki miały co innego to obie lekko nie miały. spojrzał że miala 1 punkt na 10 przeczytał wypis to w szoku był. ale ważne że już dobrze
ano chyba trzeba je kiedyś sobie przedstawić na bank się dogadają 
nala słodziaczek mały :-)

nala słodziaczek mały :-)
reklama
miq
Fanka BB :)
Fasolka bo nasze forumowe dzieciaczki to waleczne istoty,a Twoja Łucja i Małgosia są tego najlepszym przykładem
Na wrześniówkach jest.dziewczyna,która urodziła bardzo wcześnie jakoś 24-25 tydzień,jej.synuś wiele już przeszedł i pewnie jeszcze wiele przed nim ale walczy...Mimo,że z tamtymi dziewczynami nie jestem związana tak jak z Wami to z tą jedną staram sie utrzymywać kontakt bo pokrywały nam się tygodnie,jej mały jest na świecie a moja mała w brzuchu ah
Hmm robiłam dzisiaj listę co mi trzeba i jest długa,ale zatrzymałam się przy smoczkach,nadal mam z tym problem,czym się kierowałyście przy wyborze smoka?
Na wrześniówkach jest.dziewczyna,która urodziła bardzo wcześnie jakoś 24-25 tydzień,jej.synuś wiele już przeszedł i pewnie jeszcze wiele przed nim ale walczy...Mimo,że z tamtymi dziewczynami nie jestem związana tak jak z Wami to z tą jedną staram sie utrzymywać kontakt bo pokrywały nam się tygodnie,jej mały jest na świecie a moja mała w brzuchu ah
Hmm robiłam dzisiaj listę co mi trzeba i jest długa,ale zatrzymałam się przy smoczkach,nadal mam z tym problem,czym się kierowałyście przy wyborze smoka?
Podziel się: