Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wam, nie mogą uwierzyć, a co ja mam powiedzieć jak u nas i wylewy do mózgu były i inne cuda niewidy,jak przeczytałam wypis to się przeraziłam co to dzieciątko przeszło :-), a teraz lekarze patrzą jak na obraz na ten mój mały ewenement ;-)miq nie kochana lepiej nie, lepsze już te bolesne kuksańce :-) wczoraj dotkor w książeczkę 3 razy patrzył książeczka, na mnie, na Małgosię nie mógł uwierzyć że tak się rozwija po tym co nas spotkało :-)
Nie polecam,żadnych wcześniaków i stresów z tym związanych. Moja mała ma już niby 4,5 miesiące,a tak naprawdę dopiero 8 lipca skończyła 2.neciuszka to Ci się udało... ale swoją droga to nie chciałabym przechodzić tego stresu co Wy przeszliście z małą...
Martocha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martocha dzisiaj jedzie do szpitala... dostała plamień... trzymajmy kciuki żeby fasolka utrzymała się u niej i żeby dobrze się rozwijała... bardzo się o nią martwię :-(
A i dzisiaj po "numerku" z mężem postanowiliśmy ze rozpoczynamy starania od sierpnia! - czyli następnego cyklumały je już sporo innych rzeczy. Butelkę zaczął akceptować i po cycy czasem jeszcze dopija soczkiem albo wczoraj jadł mm. O małego starałam się rok więc i pewnie z drugim tak łatwo nie będzie... Więc startujemy!!