• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku gratuluję ;-)

Necia hahaha, w sumie to mój błąd bo nie dopisałam, że elektroniczną.... :-p

A ja wczoraj doczytałam, że przed tym filmem na który się wybieram we wtorek z koleżanką będzie pokaz czipendejs.... :-D ale będzie ubaw

reklama
eee pyscek ale lasencja będzie w szorcikach

magdalena haha to raczej moje myślenie pozostawia wiele do życzenia :sorry: zabierz mnie ze sobą zabierz :-D

miq ja to nawet nic nie robię tutaj próbowałam ale chce mieć ten swój pseudo skalniak to niech sobie ma pod balkonem z tyłu miało być tyle rzeczy a nic nie ma poza chwastami. nooo to by było na tyle ;-)

a ja tak sobie myślę czy sobie z małżem jutro po południu ogniska nie napalić Małgosię na kocyk wezmę nieopodal

od dzisiaj postanawiam się nie przejmować i zamartwiac na zapas :) !!

ma_gdalena Moja mama ma tendecje również do dużych dzieci jak jej to gin powiedział, ja ważyłam 3600 i miałam 56 cm wiec mała na pewno nie byłam, a mój bracholek 4 kg i 61 cm :) tak że klocuszek a moja mama 158 i 50 kg tak że drobna kobietka :D ja tez jestem drobna mam 157 i teraz waze 54 kg mój S tez drobny wysoki ale bardzo szczuplutki wiec moze dziecie nasze też drobniutkie :) zobaczymy w poniedziałek co mi gin powie na pewno bedzie mi cytologie pobierał. Nie lubiem tego..

Rany juz tak późno a ja w domu nic nie zrobiłam!!! a bałagan masakryczny i obiad nawet nie zaczety. Eh ostatnio mam straszne problemy z organizacją :-)

Ostatnia edycja:
Pyscek fajne portaski,przydałyby mi się takie,ale ja muszę wszystkie przymierzać czy mi się pod brzuszkiem zmieszczą
Ewika a włosów nie oddam,mój kolor to ja,ale mam znajomych,którzy mnie jako człowieka akceptują ale głośno mówią,że rudzielca by nie chcieli,to nie jest miłe no ale trudno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry