reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wasze kciuki dzialaja cuda kochane!!
moja torbiel sie zmniejszyla o 1/1cm a to juz sporo jak na 14 dni!!
yes2.gif
z tego wyniku juz jestem mega szczesliwa...
nie bylam w klinice, tylko u mojego prof w wwie, ktoremu ufam najbardziej i wiem, ze doradzi mi zawsze jak najlepiej...
w takim razie powiedzial, ze nie widzi przeciwskazan do crio, jezeli Novum sie zgodzi to ja mam byc szczesliwa i mam dzialac! wiec w ogole wiadomosci super, chociaz staram sie jeszcze nie cieszyc, bo czekam na info z Novum, jade tam pod koniec sierpnia, zobaczymy co powiedza! bardzo bym chciala, zeby mnie dopuscili, jezeli wszystko bedzie ok to wrzesien, pazdziernik podchodze!
takze walcze dalej kochane!!
laugh.gif

a teraz spac lece, bo padnieta jestem jak kon po westernie...dodatkowo uczcilismy to z moim breezerem na dworku, wiec w ogole chyba zmeczenie wyszlo ze mnie :tak:
buziaki na dobry sen :*

reklama
mili zoneczko super wiesci ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-) ale sie ciesze ;-)

fasolko olej meza niech spojrzy na siebie raczej chudzielec nie jest?on dziecka nie urodzil niech spada na dzewo gruszki papowac

Ja używam tylko kremu bambino po kąpieli i jak coś jest lekko czerwone to maści "Termentiol" :tak:

Jak już coś to Tormentiol...

wasze kciuki dzialaja cuda kochane!!
moja torbiel sie zmniejszyla o 1/1cm a to juz sporo jak na 14 dni!!
yes2.gif
z tego wyniku juz jestem mega szczesliwa...
nie bylam w klinice, tylko u mojego prof w wwie, ktoremu ufam najbardziej i wiem, ze doradzi mi zawsze jak najlepiej...
w takim razie powiedzial, ze nie widzi przeciwskazan do crio, jezeli Novum sie zgodzi to ja mam byc szczesliwa i mam dzialac! wiec w ogole wiadomosci super, chociaz staram sie jeszcze nie cieszyc, bo czekam na info z Novum, jade tam pod koniec sierpnia, zobaczymy co powiedza! bardzo bym chciala, zeby mnie dopuscili, jezeli wszystko bedzie ok to wrzesien, pazdziernik podchodze!
takze walcze dalej kochane!!
laugh.gif

a teraz spac lece, bo padnieta jestem jak kon po westernie...dodatkowo uczcilismy to z moim breezerem na dworku, wiec w ogole chyba zmeczenie wyszlo ze mnie :tak:
buziaki na dobry sen :*

Ciotka no wspaniałe wieści!!! Trzymam cały czas kciuki i wciaż myślę Tobie :***

zonciu, Aelciu...dziekuje wam bardzo! jak juz milion razy wspominalam, takie wasze wsparcie jest dla mnie jak mur o ktory moge sie podeprzec...jestem silniejsza jak tak duzo ludzi mi kibicuje...jak bede miala jakies maluszki to musze je poznac ze wszystkimi cudownymi ciotkami!:tak:

Ale wszyscy wiedzą o co chodzi :-D Pani w aptece też by wiedziała :-)

No może, ale lepiej ludzi w błąd nie wprowadzać...

zonciu, Aelciu...dziekuje wam bardzo! jak juz milion razy wspominalam, takie wasze wsparcie jest dla mnie jak mur o ktory moge sie podeprzec...jestem silniejsza jak tak duzo ludzi mi kibicuje...jak bede miala jakies maluszki to musze je poznac ze wszystkimi cudownymi ciotkami!:tak:

Proszę cioteczka :* &&&& oby te moje kciuki Ci pomogły :-)

Ael to dziękuję za poprawienie tego niewybaczalnego błędu! :-D

Milii ja również zaciskam za ciebie kciuki, ale ty wiesz kochana :*

U nas nocka minęła spokojnie! :tak: Jednak obfite kolację zdały rezultat i mały nie budzi się tak często na jedzenie! Dzisiaj tylko w nocy pocycał i zjadł mleczko z butelki dopiero z rana :-D Jestem z niego dumna! :-p

Wstawać śpiochy!!

Ostatnia edycja:
czy ktoś wzywał śpiocha?:-D:-D

kwiatek: straszna strata.. :( nie wiem co tu mądrego napisać:/

atan: fajna ta twoja mała ale to już mówiłam kiedyś;)

pyscek: przytulać mi się tam kiedy trzeba bo ja chcę takie zdjęcie zobaczyć z fasolą:-D

"Sleepy jakie tam miały być te wizytówki? Drewniane?
laugh.gif
coś wspominałaś ale możesz co nieco opowiedzieć
p.gif
"
fifka: gapo moja... już wyjaśniam! One będą DREWNIANE! DREW-NIA-NE, uwierzysz?!! SUPER, co?!:-D Wyobraź sobie to ze mną! Przykładowo idę negocjować współpracę z nowym, nieznanym mi stolarzem, nie? (tu żeby wczuć się w klimat jak idę na spotkanie puszczamy For A Few Dollars More (Theme by Ennio Morricone) - YouTube) Stres, nerwy... Ręce mi się pocą, drżą nogi.. W kieszeni mam swoje wizytówki i tylko to trzyma mnie w drodze... I w końcu docieram na miejsce.. wchodzę.. rozgaszczam się, dostaję herbatkę.. gadamy sobie chwilę i nagle pada to złowieszcze pytanie z ust stolarza: (wyłączamy muzykę!)
(ON) - ale ma Pani wizytówki?
I tu najlepsze.. już czuję że wygrałam tą potyczkę! Wyjmuję z kieszeni pliczek drewnianych wizytówek i rzucam na stół!
(JA) - mam
Co dzieje się dalej można sobie wyobrazić. On rzuca się do mych stóp i łamiącym się z zachwytu głosikiem błaga mnie bym pozwoliła mu zrobić dla siebie choćby jeden malutki taboret, choćby za darmo..
A ja dobrotliwie każe mu wstać z kolan, otrzeć łzy.. (Przecież ja w głębi duszy skromna dziewczynka jestem, a tu takie coś.. chociaż w sumie.. co się dziwić biedakowi. każdy by tak zareagował..)
Na pamiątkę zostawiam mu jedną drewnianą wizytówkę i opuszczam go z świadomością że pewnie od tej pory jego żona śpi w garażu a na jej miejscu w łóżku leży oprawiona w złotą ramę i za szkłem moja drewniana wizytówka..
eh..

paluszku: wiesz że podobno na jarmarku rozstawił się ten facet od którego kupuję wizytówki?;)

fasola: co to za ponury nastrój.. mów szybko to odgonimy złe humory!

reklama
dzień dobryyy:-)

sleep aż wybudziłam dziecko z zasypiania tak parsknęłam śmiechem :cool2: nie ma to jak początek dnia z sleep haha

mila kochana to teraz jeszcze więcej &&&&&&&&&&&&&&&& od mię i Margaret co by tak piknie było dalej

Fasolka w dupala chcesz? nie mam swojej jeszcze to pożyczę od Ael tę różową łopatę z piórkami :-p

Fifka noo to widzisz zapchać dziecię trzeba :cool2:

Atan czemu ty nie dajesz jej żadnego soczku?

miq ja smaruję pupkę mascia posladkowa z ziaji, czasem bepanthenem, a z racji że Gosia od początku przez żelazo z brzuszkiem miała to daję jej rumianek bo koperek jej nie podpasował, a teraz zaczęłam jej dawać czasem herbatkę jabłko z czymś tam, wczoraj dostała soczek marchwiany pierwszy raz

Do góry