reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hahaha, Ael, no nie dziwię się, że miał taką minę skoro w takiej bryce siedział :tak: też bym miała :-) no a wózeczek wygląda super, solidny i wygodny :tak: też chce taki! :-p
Ale w dalszym ciągu nie doczekałam się zdjęć:sorry2:

reklama
Ael, ja nie będę małej przekonywać do słoików, mieliśmy tylko na wyjazd, ale rodzina stanęła na wysokości zadania i nawet jej gotowali :) miałam weekend bez dziecka normalnie, tylko przewinąć, wykąpać i dać jeść i tyle ją miałam :-D i cała nasza trójka jest zachwycona. Planujemy jeszcze jakieś górki lub Zakopane, bo to dwie różne rzeczy są ;-) i może jeszcze za miesiąc wybędziemy znów tam, bo będzie festiwal średniowieczny na zamku i mnie ciągnie. Na razie domek odsprzątałam, znaczy się rozpakowałam

A miałam się chwalić, moje małe szczęście samo stoi, pierwszy raz stanęła, jak na mojego dziwoląga przystało, w wózku w Castoramie, w tym autku. W piątek

Mleko, ja małej daję też Bebiko i jest super, ale słyszałam sporo dobrego o Gerberze

Hahaha, Ael, no nie dziwię się, że miał taką minę skoro w takiej bryce siedział :tak: też bym miała :-) no a wózeczek wygląda super, solidny i wygodny :tak: też chce taki! :-p
Ale w dalszym ciągu nie doczekałam się zdjęć:sorry2:

Ale maaaamoo nie chce mi się szukać kabla do aparatu!!
Wózek polecam, wart swojej ceny, nam z okazji chrztu tato Pawła zasponsorował.
A jak przyszła paczka, normalnie czułam się jak małe dziecko rozpakowujące prezent pod choinką. Sam montaż jest tak prosty, jest przekładane siedzisko, pompowane koła która przeciwieństwie do piankowych są niebiańskie bo nie hałasują, mata jest miękka, z boczkami, pas ściągający siedzisko, no i buda ma przedłużany daszek, że nie musiałabym zakładać folii i tak nie będzie padać na małego :-)

Ael, ja nie będę małej przekonywać do słoików, mieliśmy tylko na wyjazd, ale rodzina stanęła na wysokości zadania i nawet jej gotowali :) miałam weekend bez dziecka normalnie, tylko przewinąć, wykąpać i dać jeść i tyle ją miałam :-D i cała nasza trójka jest zachwycona. Planujemy jeszcze jakieś górki lub Zakopane, bo to dwie różne rzeczy są ;-) i może jeszcze za miesiąc wybędziemy znów tam, bo będzie festiwal średniowieczny na zamku i mnie ciągnie. Na razie domek odsprzątałam, znaczy się rozpakowałam

A miałam się chwalić, moje małe szczęście samo stoi, pierwszy raz stanęła, jak na mojego dziwoląga przystało, w wózku w Castoramie, w tym autku. W piątek

Mleko, ja małej daję też Bebiko i jest super, ale słyszałam sporo dobrego o Gerberze

Też jak jedziemy do rodziny to dziecka nie widzimy hihi, ma to swoje plusy :-D
Fajnie brzmi ta impreza na zamku, u nas też był otwarty zamek, ale jak weszliśmy na dziedziniec tak szybko wyszliśmy, grał tam zespół, a w zamkniętej przestrzeni po prostu było za głośno.
No i gratuluje Domi stania! Wiem jaka to radość.
Wiktor to sobie dziś przypomniał, że umie chodzić :-D

My dajemy Bebilon, ja słyszałam że Bebiko najgorsze...jeszcze niedawno ta afera z zanieczyszczonym właśnie tym mlekiem....

ael dziękować :-) wprawdzie krótkawa już ta kieca na nią ale jak się geterki założy super jest. Małgosia dostała ją od znajomych i dawaj foty nie zrzędź :p

Sil fajnie było coooo :-) odpoczęłaś troszkę?

Fifka drewniane wizytówki powiadasz Sleepy będzie mieć? ahaaaa :-D

miq ach te twoje wyniki, czekam z niecierpliwością na wieści o Liliance mojej mamie jak powiedziałam to zachwycona była że ktoś tak na imię da :-) uwielbia to imię w obu odmianach.

Lilly heh ja miałam wakacje w postaci 2 tygodni u mamy i weselisko na zakończenie. Dziewczyny już się napatrzały na FB na zdjęcia ale dam dla ciebie :-) potem się usunie hihi

Zobacz załącznik 488861Zobacz załącznik 488862Zobacz załącznik 488863Zobacz załącznik 488864Zobacz załącznik 488865Zobacz załącznik 488866

Necia jaka krótkawa bardzo fajna :-), poza tym chodzi o to by Małgosia w niej ślicznie wyglądała, bo wiadomo że ładnemu we wszystkim ładnie :-)

Miq kurczaki tyle trza czekać, oj pamiętam jak to było :-)

W ogóle babiczki, jak któraś chce mogę dodać was do grup gdzie można tanio fajne ciuszki kupić, można też za małe wystawić. Ja małemu mnóstwo fajnych ciuchów kupiłam, zabawek, innych pierdół i naprawdę czasem za bezcen. Ostatnio kupiłam od baby nowy termometr na podczerwień za 40 zł a ona pokryła koszt wysyłki i taką prawie 40 cm pluszaka pandy za 10 zł :-)
Oczywiście, dla mam też coś będzie :-)
Dajcie znać dodam was do grup :-)

Zdjęcia później, muszę powybierać :-)

ael daj no te grupy a nóż cosik się przyda.

ja szukam szatki do chrztu fajnej jakiejś bo chcieliśmy z haftem kupić, i zastanawiam się nad bucikami do chrztu bo mamy wsio tylko nie buciki

prawie zupę przypaliłam ;) na szczęście nie jest źle tylko potem spód garnka trzeba będzie dobrze wyszorować

Necia ale ubranko czy szatkę - krzyżemko?

A jak chcecie chrzcić teraz na lato to nie zakładaj bucików, zwykłe białe skarpetki z odwiniętą koronką wystarczą.

reklama
Ja tylko na chwile :-)
Chciałam powiedzieć,ze przyszła jedna z koszul, które zamówiłam, w środę jak wrócęod fryzjera to zrobię sobie w niej zdjęcie. Stwierdzam fakt, jeśli mojego męża nie ruszy widok mnie w tej koszulce to prawdopodobnie zmienił orientacje :-)

Necia fajna ta Twoja żaba.
Ja planuje chrzciny 1 września,ale mi jakoś do plebana nie po drodze ;-)
Szatek i ubranek na tę okoliczność też oczywiście nie mam.

Ostatnia edycja:
Do góry