reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Szczęśliwego Nowego Roku :)

My dopiero wróciliśmy z imprezki u znajomych. Jak zwykle kac mnie ominął, więc czułam się najlepiej z całego towarzystwa :) No i moja owulacja w końcu dobiegła końca, test negatywny :)

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Nowy rok, nowe nadzieje :) więc mam nadzieję, że i nowe fasolki u Was :)

Pyscek Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)

WItajcie staraczki :)

Oczywiście wszytskiego naj naj! :-)

Zafasolkowanym - spokoju i szybkiego bezbolesnego porodu!

A staraczką, szybkiego zafasolkowania :-)

Ja pokłądam duże nadzieje w tym cyklu! pojutrze ide priv do jakiegoś bdb lekarza z kliniki niepłodności - zobaczymy co to będzie :-)

hej kochane

Dopóki lekarz mi nie potwierdzi tego i tamtego, to pozwolicie, że zostanę jeszcze tu trochę z Wami ? :)

No więc wczoraj miałam bóle takie jak kilka godzin przed okresem, te które zwiastują, że muszę iść do łazienki i zabezpieczyć bieliznę przed niechybnym zniszczeniem i tak sobie myślałam, że już po śliwkach...
Na szczęście jak na razie nic z sobą nie przyniosły, oby tak dalej ;)

No ale w panice, oczywiście zrobiłam dziś rano kolejny test... no i zdecydowania druga kreska mocniejsza od kontrolnej :)
Wróciłam do łózka z testem i pokazuje mojemu 'widzisz, jaka mocna???',
a on się śmieje i mówi... "no, ja to mam wrażenie, że nawet 3 kreski widzę" (oczywiście żartował)
to ja na to: ' to co, bliźniaki będą?'
Gdybyście zobaczyły jego minę wtedy, skala przerażenia w oczach... :) bezcenne :))))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! W Nowym Roku witam sie i ja Żeby ten roku dla wszystkich był poprostu szczęśliwy.
Mnie na świeta rozłożyło antybiotyk poszedł w ruch.
Wczoraj pierwszy raz znalazlam płodny tzn rozciągliwy śluz co prawda niebył przezroczysty tylko lekko mętny ale był jupii.....:-D. Oczywiscie wykorzystaliśmy to z mężem sesese..... teraz jeszcze tylko porawimy kilka razy staranka i czekamy na rezultat.

Do góry