Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
ja wpadłam tylko na chwilkę, poinformować że dostałam plamienia, brzuch napierdziela ... więc @ się rozwija szkoda że na sylwka ale dobrze ... przynajmniej wiem ze nie mam torbiela znów :-) a teraz spadam życze miłej niedzieli - lecę leczyć kaca dalej :-)
Kochani wiem ze sie powtarzam ale bardzo mi zlezy zeby wygrac 2 miejsce dzis do 19;59 polubcie moj komentarz pliSSSSSSSSSSSSSS Zdjęcia na osi czasu | Facebook
Kwiatuszek w takim razie kciuki za nowy cykl Pyscek najważniejsze,że nic się nie dzieje, torbiele to zło
U mnie właśnie nie wiem co z ouwlacją, bo jakoś tak późno i mimo kremowego śluzu mam pozytywny owulacyjny. Tempki nie mierzę ostatnio, bo mi się już nie chce zupełnie. 3 cykle nic nie pomogły, więc walić to Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Cześć Dziewczyny mam nadzieje ze wejście w Nowy Rok było owocne
Mam pytanie...czy pilyscie jakieś herbatki ktore maja pomoc w nieplodnosci, na owulacje itp? Bo ostatnio czytałam ze herbata z jemioły jest ponoć dobra