reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej piękne, Vin jasne, że możesz zostać, zdawaj nam relacje na bieżąco co u Ciebie ;)

u mnie bez większych ekscesów, robiłam dziś rano test no i tak jak myślałam- negatyw, dziwi mnie tylko fakt, że cały czas mam temperaturę 37 i wyżej :confused:

reklama
karola
Trzymam kciuki, żebyś zafasolkowała teraz :)
Byłoby wtedy miedzy nami tylko 6 dni różnicy :)

A ja idę jeść, bo odkąd mój M wie, że chyba nosze fasolkę to mnie pilnuje bym jadała regularnie, a ja staram się go słuchać (pierwszy raz w życiu ;P ) ;)

Ostatnia edycja:
hej kochane

No więc wczoraj miałam bóle takie jak kilka godzin przed okresem, te które zwiastują, że muszę iść do łazienki i zabezpieczyć bieliznę przed niechybnym zniszczeniem i tak sobie myślałam, że już po śliwkach...
Na szczęście jak na razie nic z sobą nie przyniosły, oby tak dalej ;)

No ale w panice, oczywiście zrobiłam dziś rano kolejny test... no i zdecydowania druga kreska mocniejsza od kontrolnej :)

Kochana takie bóle jak na @ mogą się jeszcze utrzymywać... ale póki nie ma plamienia to nie ma się czym martwić... tylko jak będziesz u lekarza to koniecznie powiedz mu, że masz bóle - da Ci leki na podtrzymanie ciąży - ja właśnie tak miałam... Trzymam kciuki, abyś usłyszała serduszko :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:

Vin
zostań zostań - i mów co i jak ;)

Karola - głowa w górę, jeszcze @ nie przyszła :)

Magda_88
- ja mam zawsze długie cykle - ogólnie to jedynei 6 cykli w roku! więc wiem co to czekanie ;)

Kasiaczek ja przed poronieniem miałam zawsze 28 dni, a od sierpnia od 28 do 33 :/ Wiesz sama jak każdy dzień się ciągnie, gdy wiesz już,że bobasa nie będzie i chcesz zacząć się starać lub gdy czekasz z robieniem teściora. Jak długie masz cykle?

Cześć dziewczyny:) zakupilam dzisiaj herbatke z jemioły i do tego tabletki ziołowe ktore wspomagają problemy hormonalne i menstruacyjne u kobiet wiec od jutra będę Piła herbatke a dzisiaj 1 tabletkę wezmę do kolacji zobaczymy jak to będzie...

Magda_88 - moje cykle to 45, 70, 85, 54 różnie.. więc mi się jak cholera ciągnie! pcos mam stwierdzone! ale ide jutro priv do lekarza z kliniki niepłodniości - i zobaczy,y jaką on diagnoze postawi!

reklama
Do góry