reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

o kurcze, to mnie sprzedano jakieś błędne informacje, czytałam tu gdzieś na forum (ale chyba nie w naszym watku, chociaż już nie pamiętam), że Luteina to naturalny progesteron a Duphaston to też progesteron tylko syntetyczny ale, że działanie mają takie samo.... :confused:

reklama
WItajcie dziewuszki!:-)

Jak mogę to dopisuje się do staraczek po raz pierwszy! to juz 4 miesiąc ( 3 cykle) za nami, bez rezultatu... póki co @...i dalej będziemy działać... teraz będzie drugi cykl z Dupkiem i sie okaże! Kurde, a ja Lutkę tyle brałam.. ehhh

Witajcie grudniowe staraczki :)

Witam wszystkie dziewczyny,

U mnie jeszcze wszyscy śpią, a ja jakoś nie mogę. :tak: Zrobiłam sobie herbatkę z miodem i cytryną i siedzę tu z Wami:-D
My co prawda staramy się krótko, ale w listopadzie myślałam że to już to. Okres spóźniał mi się prawie tydzień. Niestety przyszedł.:wściekła/y:

No i postanowiłam ze swoim, ze pio sylwku ide sie zarejestrowac w klinice niepłodności, gdzie liczę, ze sie mna zajma już jak nalezy!

Dziewczynki a w jakich dniach bierzecie Dupka??

reklama
Cześć Dziewczyny!:) nie odzywalam sie bo u mnie nic ciekawego...@ ciagle brak- to juz 5 dzień po odstawieniu luteiny.
A co do luteiny to czytałam wczoraj ulotkę i nie ma nic na temat blokowania czegokolwiek, wręcz przeciwnie jest stosowane w problemach z owulacja....

Do góry