reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Izka spokojnie. Mnie też bolało i to mocno.
A głowa ten ból jeszcze uwydatniała :dry:

Mnie lekarz powiedział, że Paracetamol można i ja brałam w sumie 3 tabletki ( miałam gorączkę)

Martoocha gratuluję wygranej :-D

Hej Dziewuszki!
codziennie piszę post ale mnie wywala coś z bb...
zapominajko, mMarta dużo zdrówka!!! Mam nadzieje, że choróbsko przechodzi! U mnie Wiki przeziębiona więc obawiam się, że mnie zarazi... Ach ta jesień!!!
myszko jak masz już choinkę to pstryknij fotkę! Nie mogę się już doczekać klimatu świąt, a że w tym roku nie za dużo mogę zrobić przy świętach i organizacją zajmuje sie mój M. i młoda to coś mi się wydaję, że poczuje "magię" świąt!!!:-D
miłego dnia

Napisalam post, wklejalam zdjecie i go wcielo...z telefonu sie kiepsko bb obsluguje...

No wiec raz jeszcze:
Zapominajko Andrzejki to ten czas kiedy sie leje wosk i probuje innych cudow coby sobie wywrozyc jak najlepiej, zazwyczaj suto zakrapiane alkoholem ;-)

Wikima ja wczoraj caly dzien przespalam jedynie powyciagalam ozdoby swiateczne tworzac przy tym artystyczne burdello :-D dzis sie wezme to potem wrzuce fotke.
A co do przygotowan przez meza i coreczke...na pewno Cie zaskocza:-)

Hej dziewczynki, witam się zasmarkana. W sumie nic poza katarem mi nie jest ale ten dokucza z podwójną siłą. Wczoraj byliśmy u brata i bratowej na obiedzie- mojemu się tak spodobało że wróciliśmy dopiero po 21. Padłam zmęczona-7 godzin w dżinsach przy stole to dla mnie za dużo. Dzisiaj od rana leniu****ę, teraz wlazłam na allegro i szukam pomysłów na prezenty gwiazdkowe. Chce też kupić worki próżniowe i jakieś pudełka-segregatory do szafy. Pomyślałam jeszcze o ładnych koszykach na regał gdzie mogłabym wrzucić drobiazgi małego, albo chociażby pampersy. Bo miejsca w pokoiku to ja mam mało :-(

reklama
Czesc dziewczyny. I ja sie witam mega zakatarzona :/ I przy okazji zla bo jakos sobie dzisiaj miejsca nie moge znalezc. Wieczorem idziemy na koncert, jutro do teatru a ja z katarem, juz mnie kurcze nie mialo kiedy dopasc!

Do góry