• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zapominajko minimum 20, u nas tyle bylo w 18tc4 a ida prawie rowno to juz tyle bedzie:-)
U mnie maluch juz ladnie potrafi to wielkie brzuszysko ruszyc, puki co jak leze;-)
Wczoraj zaatakowalo klawiature, bo mi na brzuch zachodzila:-D

reklama
Ja bylam wczoraj w sklepie no i dylemat...unisex jakis nijaki byl, a nie wiemy czy chlopiec czy dziewczynka...a byly taaaaaakie sliczne ogrodniczki rozowe na 56 ze moj sie w nich zakochal, ale nie wzielam.

Wiemy, że będzie dziewczynka :-), choć wstydnisia nie chciała pokazać.

Ale mój synek będzie miał w kim wybierać jak się te wszystkie dziewczynki urodzą, chłopaka głowa rozboli :-D

Wczoraj zaatakowalo klawiature, bo mi na brzuch zachodzila:-D

Wojtek też nie pozwala by laptop opierał się o brzuszek, od razu fika tak że aż laptop podskakuje. A wczoraj wieczorem to nie wiem co to dziecko wyrabiało- brzuch falował a mnie dzisiaj wszystko boli. Rano obudziłam się z dziwną częścią wciśniętą pod żebro- wąski i długie więc wnioskuje że girka. Posmyrałam i uciekło ;-)

Kurcze no niedawno miało maleństwo 3 cm :-D

Wczoraj juz sukieneczkę kupiliśmy, no nie wytrzymałam.

Teraz maleństwo będzie dopiero rosło. Mój mąż po usg kupił komplet bodziaków z samochodem, ciężarówką,motocyklem itp.

Dziewczynki gratuluję maluszków- rosną dzieciaki jak na drożdżach. Ciekawe jakie wieści przyniesie Nanu. Nie mogę się doczekać mojej wizyty-będzie pewnie coś ponad kg już.

Marta jak narazie jest 3 chlopakow na 3 dziewczyny wiec bedzie w czym wybierac.Beda 3 polskie dzieci,jedno polniemieckie i jedno pol wloskie:biggrin2:
Zapominajka super ze wizyta udana.Jak ostatnio wrocilam od lekarza i mowil ze mala ma 25 cm to mowie do M wyobraz sobie zaczynalismy od paru mm,teraz jest 25 a jak sie urodzi pomysl okolo 50cm.Jak tak o tym pomysle to niemoge uwierzyc.My w poniedzialek wizyte,juz sie niemoge dotrzymac no i chyba przed swietami jeszcze badania na glukoze mnie czeka
Nanu i Wikama rzymam kciuki za wizyte!Nanu fotel naprawde super

U nas napadalo sniegu,M jechal krotko po 5 do pracy to mowi slisko jak niewiem.Ja chce dzisiaj troche pierwszy raz wyjsc od niedzieli na powietrze i chcemy jechac po moj automat do kawy.Juz sie ciesze....

Karo my niby nie tak daleko, a u nas zero sniegu...dzis chlodno nawet mroznie i slonecznie;-)

Marta mnie moj podlaczyl lapka pod tv, bo o nim na brzuchu to nie bylo nawet mowy. Teraz mam leciutka klawiaturke, a i tak nie ujdzie jak dotyka brzucha. Kot jak sie przytuli to tez zaraz odskakuje jak poparzony bo kopa dostaje :-D

Marta jak narazie jest 3 chlopakow na 3 dziewczyny wiec bedzie w czym wybierac.Beda 3 polskie dzieci,jedno polniemieckie i jedno pol wloskie:biggrin2:

To ja chyba przegapiłam informację o tych chłopakach :szok: kto ma jeszcze synka pod serduszkiem??

Karo my niby nie tak daleko, a u nas zero sniegu...dzis chlodno nawet mroznie i slonecznie;-)

Marta mnie moj podlaczyl lapka pod tv, bo o nim na brzuchu to nie bylo nawet mowy. Teraz mam leciutka klawiaturke, a i tak nie ujdzie jak dotyka brzucha. Kot jak sie przytuli to tez zaraz odskakuje jak poparzony bo kopa dostaje :-D

U nas też śniegu nie ma, jest lekki mrozek i piękne słonko. Ja nie trzymam laptopa na brzuchu tylko na oparciu fotela czy kanapy ale nawet próba delikatnego podparcia kończy się okopaniem sprzętu przez małego. Ostatnio leżałam sobie ze świnkiem pod kocykiem, zwierzak jak zwykle przytulony do brzucha i nagle jak mały mu kopa zasadził to futrzak nie wiedział co się święci :-D

Dzień dobry dziewczynki gorące pozdrowionka w ten zimny dzień , mam do Was pytanko czy orientujecie się może czy przychodnie przesyłają dane osobowe pacjentów do NFZ tu ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry