• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Super fotel Nanu!!! Fajnie się wpasowuje!!! Kciuki za wizytę!!!
Ja dzisiaj też na wizytę! Proszę o kciuki!!!! Bardzo bolą mnie moje boczki, jakby jajniki, ale kurcze nie jestem pewna bo tak ten ból promieniuje ( tak się pocieszam, że może od leżenia :))
Malgonia, Iza dobrze, że wszystko ok!!! Leżeć Dziewuszki ;) !!!
Zapominajko opowiadaj co się działo, ciekawa jestem!!! A jak Dzidziuś??? Jaki duży???
Gatto, Gattinka już ma takie powodzenie, że ciekawa jestem co to będzie pózniej :)? Tatuś strzelbę chyba kupi, hehe :)
Miłego dnia
Hej, a jak Mikołaj!!! Mnie w tym roku olał :(, ale Wiki dostała olbrzymi prezent, więc wybacze brodaczowi ;)

Ostatnia edycja:
Hej kochane,
Nanu fotel fajny. A wygodny jest? Kciuki za wizytę &&&&&&

U mnie wszystko dobrze. Dzidzia nadal starsza o kilka dni. Waży już 330 gramów, a wzrostu nie wiem ile ma, bo była tak ruchliwa, że cięzko było ją zmierzyć.
Wiemy, że będzie dziewczynka :-), choć wstydnisia nie chciała pokazać.

Nanu fotel pasuja jakby go z tego miejsca zabrano, super a ze duzy to dobrze w koncu bedziecie we dwoje na nim siedziec:-)

Zapominajko ale sie ciesze, ze wszystko dobrze wagowo mala zblizona do mojego Bobo i wiekszosci w tym wieku, wiec musi byc dobrze:-) duza bedzie cos okolo 20cm;-) gdyby to Cie ciekawilo:-)
Mowilam ze Lenki to gigant dziec;-):*

Kciukasy za wizyty i czekamy na relacje po&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Już ma 20 cm :szok::-D
No to fes baba :tak:

Ja się strasznie cieszę. Aż mam ochotę wycałować cały świat!
A Iggy cudnie zareagował. Rzucił się nam na szyję i zaczął dziękować.

reklama
Zapominajko świetna wiadomość :) Także Iggy będzie miał siostrę!

Muszę przyznać,że to bardzo fajne,że piszecie o przebiegu ciąży, jak rosną dzieciaki, wyniki - dla mnie osobiście jest to inspiracja do dalszego działania, bo wiem,że mimo przeciwności może się udać! Dziękuję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry