• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malgonia lez i w przerwach lez, trzymam kciuki za Was&&&&&&&

Pospalam, pojadlam i nie mamsily sie ruszac:-D
Chlopaki wyjatkowo dzis mili dla mnie, zrobie im torta za to:-)

Wikima Magda jest jeszcze w etapie staran, ale Magdus moze to implantacja...czasowo by sie zgadzalo;-) trzymam zatem kciuki a dupek czy luteina nie zaszkodzi w drugiej fazie cyklu.

Ostatnia edycja:
reklama
Na razie jest czysto, może to fałszywy alarm. Wikama, biore cały zestaw: luteina 2x2, duphaston 2x1, clexane, acard. No i dodałam dzisiaj nospę. Na razie cisza. No i leżę.

Magda, zgadzam się z Myszka - :) Czas pokaże,ale Dupek nie zaszkodzi.

Ostatnia edycja:
hej
Myszko to Ty mi takiego ciężkiego porodu życzysz, o Ty małpo, na razie wagą się nie przejmuje, w końcu to połowa ciązy , będę myśleć za 3 miesiące:-)

i przytulam Cię mocno, trudna rocznica
[*]

ściskam Was mocno i pozdrawiam

Magda to jak przed to na dziewuszke;-) a z tych odpuszczonych i niemozliwych zobacz jakie ladne dzieciaczki wychodza :-D

Lenka nie zycze Ci ciezkiego porodu, tylko jak maly tak bedzie lecial z waga do przodu to ze 4-5kg dobije do konca...a wtedy ciezko to widze;-)
Marta to trzeba zaczac bilety lotnicze bukowac, im wczesniej tym cena lepsza...to i te randki beda tansze:-D
Teraz biorac, a za te 15-16lat beda jak znalazl;-) a biura zrobia ceny juz od 1zl;-):-D wyloty to Wloch

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane :)
Jak Wam minął dzionek?
U mnie nowy cykl..oficjalnie otwieram cykl starankowy.. Miejmy nadzieję,ze Mikołaj przyniesie mi silną i zdrową ciąże, a zatem również dzidzię..Może z Włoch wrócimy już we 3 ;-).

Martuś przesyłam fluidki, może już trochę starsze od nanu ale za to jakie silne :-)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U mnie już dzisiaj był Mikołaj i przyniósł mi długo wyczekiwany nawilżacz powietrza :-D włączyłam w sypialni i liczę, że dzisiaj w końcu nie będzie nocnych problemów z oddychaniem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry