• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zapominajko Sara w ten dzien zachowywala sie normalnie, jeszcze z Tomkiem sie bawila w zlap mnie jesli potrafisz...wypychala cos a jak dotykal brzuch to uciekala i z drugiej strony wystawiala, chyba nozke;-)
No coz dzien zadumy i wspomnien...

A z innej beczki na kwietniowkach widzialam Lenke bedzie miala synka i do tego giganta bo w 19tc3-4d ma 430g, moje w 19tc3 mialo 347g...wiec jej jest prawie 100g ciezszy o ile nie pomieszala nic;-)
Z tego co doczytalam to 430-450g maja maluchy dziewczyn o 3 tyg starsze... To bedzie duuuuuuzy synus, Lenka sie umorduje przy porodzie jak tak dalej bedzie szalal wagowo;-)

No trzeci raz sie edytuje, bo trzeci raz zapomnialam napisac...
Zapominajko powodzonka na wizytce i daj znac jak tam;-) podpytaj o wage malucha:-D

Ostatnia edycja:
Gatto jak mała połwłoszka to będzie śliczna wyrywaczka męskich serc :D

Myszka to niestety taka smutna rocznica, każda z nas będzie ją przeżywać, ale jak już masz dużego dzieciaczka w brzuszku to aż się milej robi :)

Zapominajko &&& za wizytę

a ja laski melduję, że plamienia dzisiaj brak, wczoraj rano był tylko taki brązowawy śluz, cały dzień przelezałam, dzisiaj rano w stresie wstałam po prawie nieprzespanej nocy, ale dzięki Bogu czyściutko !! :D

Myszko przytulam i proponuje.............shopping!!!!!!! zawsze pomaga hahaha A jak ozenimy Gattinke z Helmucikiem to juz nam wyjdzie groch z kapusta! :-D

Dziewczyny ja nie wiem czy wy tez tak macie, ale ja juz oszalalam na punkcie mojej corki!! Co to bedzie dalej????

Lenki post czytalam na CPP i tez wiem, ze 3ci syn sie kroi :)

Zapominjka czekamy na relacje z wizyty i powodzenia!! &&&&&&&

Nanu a ty kiedy ?? we czwartek??

Izka czasem po prostu organizm daje znac, zeby zwolnic! Ale jak bedziesz u lekarza koniecznie o tym powiedz!

Izka wcale nie jest latwiej, za duzo glupich mysli przychodzi do glowy...ale bede je wywalac pokolei;-)
Dobrze ze nie ma plamien, ale mimo wszystko idz to sprawdz. Te nieprzespane noce nie sa dobre dla Was.

Kitka powiadasz groch z kapusta:-D tez dobre, ale lepsza kapusta z grzybami:-D no i nie wiemy czy Helmutek czy Adolfinka;-)

Ostatnia edycja:
myszka wiem, że niedobre, ale jakoś non stop się budzę w nocy, myślę, że to mi dłuuugo zostanie. Wizytę mam za tydzień, więc jeśli plamienie się nie powtórzy poczekam do wizyty. Nie będę panikować, bo w końcu człowiek zgłupieje :) brzusz mnie czasem zakłuje, ale myślę, że to normalne więc tym też nie będę panikować

reklama
Kitka jak sie wrodzi do mnie to bedzie cholernica;-) Angela zbyt pokojowa jest:-D

Moj mlody w sobote poszedl na lazwy z kolezanka, wczoraj z ta sama kolezanka na zakupy mikolajkowe...hmm czas na pierwsza dziewczyne u mojego malego synusia chyba nadszedl;-)

Aj znow zapomnialam, jutro o 18-tej idziemy ogladac szpital i wybierac polozna :-) brzmi jak wyjscie na zakupy :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry