• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Izka zamiast sie bac i denerwowac idz to sprawdzic, jesli wszystko jest ok to tylko sie uspokoisz z korzyscia dla Ciebie i maluszka, a jesli tfu tfu tfu cos jest nie tak to skrocisz swoje meki.

Karo no wlasnie o cos takiego mi chodzi:-) wysoka macie mitte? bo nie wiem czy oni doliczaja gruntowy do mitty czy nie

reklama
Iza, dawaj znać jak tam u Ciebie?

Dorcia, ja się boję borowania. Wiem, że jak już ząb będzie zatruty to jakoś pójdzie ale moment jego otwierania absolutnie mnie przeraża..

Martoos biegaj, biegaj a wybiegasz jak my z Nanu ;-) :-)

Suana nie wiem co ta Twoja dentystka wymyslila, bo mnie o dozwolonym znieczuleniu mowilo 2 dentystow, moj gin i rodzinny...poza tym wpisz w google leczenie zebow w ciazy ze znieczuleniem, to poczytasz sobie wypowiedzi innych dentystow rowniez.
Niestety sa jeszcze dentysci, ktorych chyba podnieca bol pacjenta...ale dla Ciebie i ciazy lepiej jest unikac stresu z jakim sie wiaze leczenie bez znieczulenia. Zawsze tez mozna wejsc do innego i sie zapytac, no i ginka rowniez:-)

zapowiada sie swietnie, jak juz pouzywasz to koniecznie zdaj relacje, no i cena rozsadna:-)Obiecalam eMowi gulasz no i nie chce mi sie, ale ide pokroic i podsmazyc miecho, reszta jakos szybciej mi idzie;-)No i ja juz powitalam zgage, wlasciwie wczoraj ale sadzilam, ze to jednorazowe...a tu prosze znowu...

Nanu zgaga to moja stara dobra znajoma;-) z Tomkiem jak mi sie zaczela to dopiero po porodzie sie skonczyla:-D i teraz znowu ja mam;-)

Kicia Tomcio jak sie urodzil to mial trzy wlosy na krzyz, a teraz...ma szczotke na glowie...eM tez mowi, ze Agnieszce rosna wlosy do pasa :-D
Ciekawe co usg 19tego ukarze;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry