• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Izka ja na Twoim miejscu poszlabym jak najszybciej do lekarza. Plemienie może być niebezpieczne. Ja za pierwszym razem tez zaczęłam delikatnie plamić na brazowo. Ponieważ miałam umówiona wizytę na drugi dzień to lezalam i czekalam. I nie doczekałam się. Poroniłam rano w domu a do lekarza poszłam po południu.
Za drugim razem tez było niewielkie plamienie i tylko z rana. Nauczona doświadczeniem natychmiast zadzwoniłam do lekarza. Kazał przyjechać do szpitala ale niestety dzidzia już nie żyła.

Suana ja miałam leczonego zęba kanalowo bez znieczulenia. ( zawsze tak leczę bo nie lubię znieczulenia). Mniej bolało niż zwykle leczenie. Dentysta tylko co chwila przerywal i upewnial się czy nie boli.

Cześć Dziewczyny :) Właśnie wróciłam z pracy.
Wczoraj się nie odzywałam bo była u mnie siostra i poszłysmy na shishę i drinka ;)
Od wczoraj mój M. w delegacji, więc staram się wypełniać sobie czas.

Co do prezentów pod choinkę kupiłam sobie już buty do biegania ;p

dobry wieczór :-)
rano wstaję, ślamazarnie szykuję się do wyjścia aż nagle w kuchni spojrzałam za okno - jak było pięknie! wszystko białe... i jeszcze pruszyło
co do zębów... moja dentystka była bardzo ostrożna w pierwszej ciąży. natomiast p. doktor która stwierdziła brak akcji serca u Kruszyny powiedziała że nie należy sie bać. że bezwzględnie zęby trzeba w ciąży leczyć. stany zapalne są duzo groźniejsze aniżeli miejscowe znieczulenie...
teraz jakoś wciąż nie mogę się wybrać... ale też tuż przed ciążą miałam kontrolę - wszystko było dobrze i jakoś tak z lenistwa jeszcze nie zrobiłam kontroli...
a co do prezentów... ja ekspres dostałam w zeszłym roku, nie jakiś wypas zupełnie zwyczajny (Cafissimo Thibo) ale ma możliwość kawy bezkofeinowej, i dobrze nam służy...
miłego wieczoru!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry