• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kitus nie bedzie lysa, jeszcze nie widzialam lysej Wloszki :-D one maja piekne wloski i oczka;-) a do tego temperament...w polaczeniu z naszymi charakterkami...to bedzie mala terrorystka za to urodziwa:-)

Myszka my placimy 560 zimno plus ogrzewanie plus smieci
Gatto najlepsze jest ze zona mojego kuzynka ktora niedawno urodzila blizniaczki tez niemiala zgagi i jedna urodzila sie lysa a druga miala okropnie duzo czarnych wlosow.wygladala jak mala turka

Ostatnia edycja:
3maj sie Myszko zatem!smutne sa takie dni,ja 11go listopada smutalam bo to byl moj TP... zrob sobie jakas przyjemnosc,moze lzej bedzie...

A ja znow niewyspana bo wczoraj prawie do polnocy walczylismy z ponownym wyborem pralkosuszarki. Mozg mi w tej ciazy wyparowal normalnie! Jak moglam nie sprawdzic wczesniej szer i gl tego ustrojstwa. Patrzylam tylko na wys,bo jak krowie na rowie napisali ze ma ok 1m,reszte uznalam za standardowe wymiary,ktore niestety takie nie sa! Ma szafa gospodarcza pojemna ale na szer 64,na gl 88 a urzadzenie ma 63cm szer wiec niby wejdzie-gdyby nie zawor,a nie chce nam sie pruc sciany... ehh...
Coz,anulowalam zamowienie i wybralismy inna,niestety bez opcji pary ale za to z podobna pojemnoscia i rownie fajnymi opcjami... zamiast daewoo bedzie wiec hotpoint ariston,z dodatkowa 10 letnia gwarancja na silnik...
Ehhh... ciemnota ze mnie! Wrr.....

Cześć kochane.
Martoocha zazdroszczę kondycji, ja bym pewnie po 30 m biegu padła :-D

Nanu ładny zakup. Mam nadzieję, że się sprawdzi.

Izka jak u ciebie?

Gatto z tą zgagą to bujda :-D Ale malutka na bank będzie miała charrrrrakterek ;-)

Myszko
[*] Przytulam. Może popłacz sobie... żeby nie tłumić emocji :-(

Ja dziś wizytuję i mam nerwy :baffled:

Nanu spokojnie bywa. Dobrze, że teraz a nie jak maszyna przyjechała ;-)

reklama
Nanu no szkoda, ale 10 latek na silnik to kupa czasu;-)

Zapominajko problem w tym, ze ja nie placze...ale co tam z wczorajsza mega zgaga gulaszu nie zrobilam, wiec siedze w kuchni od 7 i pichce;-) pozniej moze skocze kupic jakiegos ciuszka maluszkowi, ktory dzielnie z mamcia kroil i szatkowal...troche mnie okopalo, a na koniec czkawke zlapalo:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry