• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka przytulam,u mnie za 4 dni sie szykuje rocznica,boze niewiem jak to przezyje,w niedziele chcemy jechac na cmentarz i zapalic swieczke moze to pomoze i doda mi troche sily.Ja mam polozna ktora niepracuje w szputalu,jezdzi tylko po domach.Tak ogrodek niejest wliczany w miete,tylko kawalek tarasu to metrazu mieszkania.Mamy moze troche taniej bo przedtem mieszkalismy w dzielnicy ktora nalezala do Hannoveru ale juz na obrzezach a teraz mieszkamy juz na wiosce.To jest takie glupie bo mieszkamy tylko 3km od starego mieszkania ale juz nie Hannoverze.Zawsze chcielismy isc na wioske bo obydwoje pochodzimy z wiosk.
Gatto to twoj maz jest Wlochem,czy tylko cos pomylilam?My obydwoje zawriowalismy na punkcie naszej kruszynki.M popszedl wczoraj wczesniej spac ja jeszcze patrzylam na film i za chwile dostaje od niego smsa z sypialnia ze mam juz przyjsc spac bo chcialby sie kolo swojej coreczki i zonki usnac.Az mi sie lezka w oku zakrecila.
Izka super ze juz czysto.Teraz tylko lez i odpoczywaj i zobaczysz bedzie super!!!

reklama
Karo tak moj maz jest wlochem:tak: kurcze a jaki twoj romantyczny, moj jak pojdzie wczesniej do wyrka to tylko chrapanie slysze hehehe

Myszka a ja myslalam, ze po cioci Merkel imie hihihi

Gatto a ja myslalam ze twoj podobnie jak moj M ze pochodzi z Polski,jakos to przeoczylam.Moj tez chrapie okropnie a jeszcze teraz ma goraczke od wczoraj to okropnie ale jest naprawde romantyczny i opiekunczy.Wlasnie teraz popatrzalam na twoj suwaczek ze miedzy nami jest dokladnie 5tyg roznicy,

Moze po dziadku Adolfku:-D
Zobaczymy;-)

Karo w tym szpitalu jest sporo Polek pracujacych wiec bedzie mi latwiej i pewniej sie bede czula;-)
Ja cale zycie w duzym miescie, a wolalabym na peryferiach ciszej i ludzie inni. Nie ma juz takiej duzej znieczulicy choc tego ichniego egoizmu to nikt nie wyplemi;-)

Witam się popołudniowo!
Myszko mocno Cię tulę!!! Trzymaj się Kochana!
Iza super, że nie plamisz!! teraz leż, leż i leż!!!
Zapominajko powodzenia na wizycie!!!
Malgonia co u Ciebie??? Jak się czujesz?
Nanu ja jutro również wizytuje, więc ja za Ciebie trzymam kciuki, a Ty za mnie :)
Ja dzisiaj zajełam się zakupami, oczywiście przez internet i już mam dość :) , a widzę, że tu za swatanie się wziełyście :). Ale z Was agentki!!! w sumie dobrze, że już o tym myślicie, bo randkowanie może być nieco kosztowne :):):)

Ostatnia edycja:
A dzisiaj z kolei przeszło na mnie i ja miała plamienie i bóle brzucha. Wzięłam Nospe,na razie ustąpiło, leżę plackiem.n Jak tu się nie denerwować,no same powiedzcie.Ale zachowuję względny spokój, nie panikuję. Co ma byc to będzie.

Malgoniu, Izo uważajcie na siebie leżeć i odpoczywac mi tam;-)
Myszko smutna rocznica zapalam światełko(*):-( ale teraz bedzie juz wszystko super:tak:
Gatto widzę z opisu pod suwaczkiem że to już III trymestr szok normalnie ale czas leci.

miłego dzionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry