Myszka przytulam,u mnie za 4 dni sie szykuje rocznica,boze niewiem jak to przezyje,w niedziele chcemy jechac na cmentarz i zapalic swieczke moze to pomoze i doda mi troche sily.Ja mam polozna ktora niepracuje w szputalu,jezdzi tylko po domach.Tak ogrodek niejest wliczany w miete,tylko kawalek tarasu to metrazu mieszkania.Mamy moze troche taniej bo przedtem mieszkalismy w dzielnicy ktora nalezala do Hannoveru ale juz na obrzezach a teraz mieszkamy juz na wiosce.To jest takie glupie bo mieszkamy tylko 3km od starego mieszkania ale juz nie Hannoverze.Zawsze chcielismy isc na wioske bo obydwoje pochodzimy z wiosk.
Gatto to twoj maz jest Wlochem,czy tylko cos pomylilam?My obydwoje zawriowalismy na punkcie naszej kruszynki.M popszedl wczoraj wczesniej spac ja jeszcze patrzylam na film i za chwile dostaje od niego smsa z sypialnia ze mam juz przyjsc spac bo chcialby sie kolo swojej coreczki i zonki usnac.Az mi sie lezka w oku zakrecila.
Izka super ze juz czysto.Teraz tylko lez i odpoczywaj i zobaczysz bedzie super!!!
Gatto to twoj maz jest Wlochem,czy tylko cos pomylilam?My obydwoje zawriowalismy na punkcie naszej kruszynki.M popszedl wczoraj wczesniej spac ja jeszcze patrzylam na film i za chwile dostaje od niego smsa z sypialnia ze mam juz przyjsc spac bo chcialby sie kolo swojej coreczki i zonki usnac.Az mi sie lezka w oku zakrecila.
Izka super ze juz czysto.Teraz tylko lez i odpoczywaj i zobaczysz bedzie super!!!
kurcze a jaki twoj romantyczny, moj jak pojdzie wczesniej do wyrka to tylko chrapanie slysze hehehe