• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No bo właśnie mi wyszło ,że nie mam ubezpieczenia ,a w przychodni pomylili moje imię , w Zusie byłam i składki są odprowadzane tak jak trzeba mają przesłać info do NFZ tu jeszcze raz i może się coś okaże nie mam pojęcia jak to sprawdzić, pytałam się baby w przychodni czy przesyłają dane osobowe do NFZ bo oni błędne imię wprowadzili do komputera tam w przychodni i teraz wychodzi na to ,że nie jestem ubezpieczona nie wiem co oni tam poknocili dlatego pytam czy się orientujecie bo ta baba niemiła w przychodni powiedziała ,że danych nie przekazują do NFZ tu to skąd NFZ mam mnie na liście nieubezpieczonych poplątane to wszystko :angry:

no właśnie pamiętam :-) obie czekamy do 19ego na wizyty w takim razie.
Do mnie zadzwoniła szefowa, że jest dla mnie karta podarunkowa Sodexo doładowana na kwotę 450zł :-D:-D:-D w poniedziałek mi ją przywiezie jak będzie wracała z pracy. Humor mi poprawiła jak nie wiem.

Kobietka jak dla mnie to powinni to imię w systemie zmienić i sprawdzić raz jeszcze.
Zus ci zaświadczenia nie wyda chyba.

Marta fajnie zazdroszczę! Też bym chciała taki upominek, ale to raczej nierealne...

Zus mi dał wniosek o wydanie zaświadczenia na wypadek gdyby mnie nie chciał lekarz przyjąć więc zaświadczenie dostanę tylko muszę mieć upoważnienie od męża bo ja do męża jestem dopisana chore to wszystko zwracałam uwagę tej babie ,że imię nie takie ,a ona nic kompletnie powiedziała tylko no tak faktycznie co za ludzie....grrrr

reklama
Zapominajko świetna wiadomość :) Także Iggy będzie miał siostrę!

Muszę przyznać,że to bardzo fajne,że piszecie o przebiegu ciąży, jak rosną dzieciaki, wyniki - dla mnie osobiście jest to inspiracja do dalszego działania, bo wiem,że mimo przeciwności może się udać! Dziękuję!

Magda zobaczysz i TY wkrótce sie doczekasz i wtedy bedziemy z ciekawościa czytac jak to u Ciebie przebiega. To tylko kwestia czasu jestem pewna:tak:Dla mnie to było bardzo budujące także że dziewczyny po stracie zachodziły w ciąze bo liczyłam że i mi sie uda i tak sie stało. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja potwierdzam słowa Gatto u mnie tez dziołszka bedzie na 100% jak lekarz stwierdził.:tak:
Zapominajko fajnie że wszystko ok po wizycie gratki Kobitki pod serduszkiem, bedziesz miała parkę;-)

miłego dnia aha i jeszcze kciuki za wizyte Nanuliki&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry