Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wika spory już ten twój maluszek. Wypoczywaj!!!
A tętno u mnie się nie sprawdziło akurat
A tętno u mnie się nie sprawdziło akurat

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wikama suuuper!!!
A co do ruchów to gin mi przewidziała że raczej w okolicy Sylwestra poczuję;P
Raz że figury modelki nie mam, a dwa że łożysko na przedniej ścianie....
Hej dziewczynki! Dziękuje wszystkim za miłe słowa, same wiecie, ze każda wizyta to ogromny stres i fajnie jest usłyszeć (przeczytać) takie przyjemne komentarze.
Iza ja jutro kończę 9 tydzień. Do tej pory chodziłam tylko na usg, a za tydzień czeka mnie i samolocik i usg. Jutro odbieram jeszcze toksoplazmoze i inne badania. Jak będzie coś poza normami to mam dzwonić do ginekolog. Wiecie, powoli zaczynam wierzyć, że może naprawde się uda... A co do płci, to wydaje mi się, że to będzie chłopak, chociaż przyznam, że tak samo myślałam jak byłam z Wiką w ciąży. Nie zapomnę mojego zdziwienia jak lekarz na usg, pyta sie czy chcemy znać płeć, ja mówię, że oczywiście, ale to tylko pro forma bo jestem pewna, że to będzie Wojtek, a ona do mnie: droga Pani a ja tu widzę bułkę z szynką!!! Hahaha! Mój M. nie zrozumiał o co lekarzowi chodzi i będąc w szoku i chcąc mu wytłumaczyć, zapytałam się męża jakby on określił kobiece miejsca intymne: grahamka z salami????
Nie miałabym oczywiście nic przeciwko drugiej dziewczynce! Ważne żeby zdrowe i moje![]()