• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzien dobry dziewczynki :-)

Danutaski ja bralam przepis z naszego forum ;-) pietki od chleba, wolniejsze zenskie plemniczki itd... :-D

Karo to dobre pytanie, czasem sama siebie zadziwiam. Moze to, to myslenie ze zawsze mogloby byc gorzej, albo to ze z kazdej sytuacji sa dwa wyjscia, albo to ze to co nas nie zabije to wzmocni... nie wiem sama. Staram sie nie cofac tylko brnac do przodu. To co minelo nie wroci (miejmy nadzieje), a to co nas czeka coz... nie mozna z gory zakladac ze bedzie zle :-) bo wykraczemy sobie ;-).

Ale powiem Wam kochane, ze tym razem jak bede w ciazy juz nic nie kupie prawie do samego konca. Wiem, wiem glupi przesad ale jednak zdecydowanie NIE.

Ostatnia edycja:
Karo01 nie przejmuj się. Ważne że spada. Tak jak pisałam wcześniej, ja po 6 tygodniach od zabiegu miałam jeszcze pozytywny test ciążowy, a ocz musi mieć większe stężenie hcg niż z krwi, aby wyszedł pozytywnie. Przeliczając, z krwi by mi wyszło wtedy między hcg 50-100. Dopiero 8 tygodni po zabiegu zobaczyłam negatywny test ciążowy. Głowa do góry, będzie dobrze.

Odebrałam wyniki. TSH spadło do 2,06, więc ładnie. FT4 wzrosło do 19,5 (poprzednio 15,7, nie wiem jaki wynik jest dobry), a anty TPO wzrosło do 170 (poprzednio ok.140, norma do 30). :-(Będę próbowała dodzwonić się do lekarki. Galwaygirl czy bierzesz jakieś konkretne leki na zbicie antyciał, czy tylko przyjmujesz hormony? Jak zbić antyciała?

Galwaygirl skontaktowałam się z lekarką, powiedziała że wyniki dobre a antyciałami się nie przejmować, i że mam brać taką dawkę nadal jak biorę, czyli letrox 50.

Bellka super :):)
same dobre wiadomości
podajcie ten przepis córunię non stop te piętki ma jesć M:laugh2::laugh2:
jakieś inne sprawdzone macie ?????
pozdrawiam

p.s. fluidki nałapane:)

Lopop pietki powinien jesc M, bo z tego co pisaly dziewczyny kiedy one jadly nie "dzialalo" (interpretacja na chlopski rozum^^) no i sporo rozpisywaly sie nad "majstrowaniem" na 3-4 dni przed owulka ;-) ale jak to jest to zobaczymy :-D moj je i pietki (bo lubi ;-)) i majstrowalismy przed... zobaczymy co nam wyjdzie i czy wyszlo za pierwszym cyklem :-)

Danutaski no to super, ze wyniki wyszly (wg pani doktor, bo ja sie nie znam na tym) teraz tylko spokoj i nie stresowac mi sie niczym :-)

Witajcie Dziewczynki!
Ostatnio przez "aferę hakerską" mam problemy z internetem:baffled:ale staram się być na bieżąco:-).
Coraz więcej fasolek u nas na wątku:rofl2:myślę że plan kwartalny zostanie osiągnięty w 100%&&&&&&&&&
Wszystkim zafasolkowanym życzę spokojnych 9 miesięcy.
Dziewczyny zafasolkowane: plan na najbliższe miesiące - wyniki mają być jak najlepsze, nie przemęczać się! nie martwić się zbędnymi myślami (garstka jeszcze nie zafasolkowanych skutecznie będzie trzymać kciuki):tak:
... no i proszę podsyłać fluidki co jakiś czas!!!:tak:

dzien dobry :-)

tak, tak jak Ani@k mowi :-)

a ja znow dzisiaj pobudka o 5:45 i koniec spania, ciekawe czy mnie sen zmozy przed 12-sta :-D, wczoraj padlam o 13-stej i wstalam o 14:30 a taaaaaaaka glodna bylam ze szok :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, ja juz nie pamietam kiedy miałam czas na drzemkę w ciągu dnia:happy2:ale córka mi rośnie wkrótce do przedszkola pójdzie to może bedzie okazja odespać wszystkie nieprzespane noce:-) Chyba że na świat przyjdzie kolejne bobo to ten stan zmęczenia bedzie towarzyszył mi już zawsze hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry