• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kurcze, byłam dziś na usg..... ginka podejrzewa, iz jednka owu była. Ano dlatego, że jest tam jakis zapadnięty pęcherzyk. Szit, teraz podobno wchopdzę w druga fazę i mozliwa @ za jakieś dwa tygodnie. Czyli ustawianie urlopu pod ewentualna kolejną owulkę nic nie dało. Urlop mam za 1,5 tygonia

reklama
Widzę że trochę pustawo się zrobiło na wątku, tylko kilka dziewczyn, dobrze że jesteście co bym się samotna nie czuła, hehe;-) a te nieobecne, piszcie co tam u Was!!
Ani@k "nie dziękuję" bo zapeszać nie chcę. Wizyta u gina 4 luty, więc mam nadzieję że będzie ok i chyba dopiero wtedy będę się cieszyć bardziej, bo na razie to wiem, że różnie to może jeszcze być.
Przesyłam fluidki, magicznie działają poprzez dotyk na klawiaturze:-) hihi.
Myszka2829 trzymam &&& z całych sił za przyszłą fasolkę! Na spanie faktycznie Cię bierze, może to znak :cool2: a M co wróży?
Kaso82 ten stan zmęczenia do chyba dobre uczucie, sama wręcz marzę o takim, tylko wiem że to tak się mówi jak się nie ma, a jak się ma to chciałoby się trochę odpocząć:-D niedługo weekend, może w te dni jakoś wypoczniesz? Zwalisz robotę na M ;-) i z głowy.

A ja mam mało objawów ciążowych. Wiem że są kobiety które przechodzą łagodniej, ale też zastanawiam się czy to nie jest tak, że czym więcej objawów tym mocniejsza ciąża :baffled:. Śpię dodatkowo w dzień ok.1 - 1,5 godziny, w nocy śpię tak jak spałam wcześniej. Do łazienki chodzę, ale wcale niewiele częściej niż normalnie. Mdłości raczej nie mam, ale biust utrzymuje się cały czas "pełny", ale nie boli. Bardzo przetłuszczają mi się włosy, na drugi dzień po myciu wyglądam jakbym je miała smalcem posmarowane :crazy: nie da się tak nikomu pokazać czy wyjść z domu. Wczoraj miałam rano atak złości/agresji (na M w sumie bez powodu), jakiego u siebie chyba jeszcze nie widziałam (aż się trzęsłam!). Wizyta dopiero 4 luty, ale ostatnie dni minęły mi szybko więc mam nadzieję że tak samo i ten tydzień minie.

Kruszka
może miałaś opóźnioną owulkę? Kliknij na mój cykl, owu wystąpiła w okolicy 23/24dc, a zawsze miałam 16/17dc. Czasami jajeczko dłużej się przygotowuje! Mam nadzieję że zaliczyliście przytulanki w odpowiednim czasie :tak: No i zobacz co się wykluło z tak pięknie opóźnionej owulki :yes:

Ostatnia edycja:
Danutasku a mi sie wydaje ze na jak ten tydzień masz idealne objawy ciąży:tak:ja tak miałam z córką. W sumie to takie maiłam zawirowanie w pracy że dopiero test zrobiłam w 6 tyg ciązy i nic nie wskzywało na ciązę oprócz II . Mdłości zaczeły sie około 8/9 tyg piersi nie bolały a brzuch bolał jak na @ i do końca myśłałam ze jedna @ przyjdzie. Za drugim razem było inaczej chociaż też sie ciąży nie spodziewałam tak szybko to tydzien przed @ strasznie mi piersi napęczniały i brzuch wydęło mi okropnie. Każda ciąża inna jak widać. Mam nadzieje że już wkrótce bede mogła sie dzielić z Tobą swoimi objawami ciązowymi poraz trzeci:tak:może w tym cyklu sie uda chociaż szczerze to jakos trace nadzieje:-(.

Danutaski M gada do brzunia, jak do dziecka troche mnie to przeraza bo jeszcze sobie uroje przez to:confused:. Nerwowa tez jestem i ciagle cos tam w dole brzusia czuje. Brakiem objawow sie nie martw, ja nigdy poza sennoscia, humorkami i przybieraniem na wadze nie mialam. A nie przepraszam od 3-4 miesiaca latalam do wc jak kot z pecherzem... wiecznie sie ze mnie smiali chlopcy. We wczesniejszych stadiach jakos nie za specjalnie mnie ganialo. Mialam tez zatwardzenia (jak teraz), ale na to pomagaja jablka i sok jablkowy no i do kompletu jedz czesciej a mniej.
Nasze dwie "dezerterki";-) juz na pazdziernikowym watku przyszlych mam siedza, to tu sie pustawo robi, juz sie martwilam ze tak bede sobie monologi prawic:-D.

witam jestem tutaj nowa 2 lata temu poronilam w 12stym tyg ciaze blizniacza serduszcza przestaly bic ;( bralam przez pol roku tab anty....potem odstawilam i po 1,5 roku staran jestem w upragnionej ciazy
wszystko przebiega dobrze termin mam na 19 lipca

Witaj Asiek888 gratulacje, ale czy my się spotkałyśmy juz na tym czy innym wątku? Bo mi jakoś Twój nick sie kojarzy :-)

Danutaski, byloby fajnie, tylko, ze ginka mówi, iz pęcherzyk jest jakis zapadnięty, no chyba ze było ich więcej. nie wiem. Niech sie dzieje wola boska.

Myszka a kiedy testujesz? Ja tez jestem nerwowa, aż moj S ledwo wytrzymuje:tak: No i zasypiam codzinnie wieczorem przed TV. ale w ostatnim cyklu tez tak spałam wszędzie, więc nie robie sobie nadziei;-)

jestem na watku lipiec 2012 i rodzace i staraczki 2011 teraz dolaczylam tutaj....wiec moze gdzies tam w=bylas kto wie :):)
zwykle na kilku forach itp uzywam tego nicka o ile jest wolny :D

Asiek witamy i u nas :-) wszystkie tu po wiekszych lub mniejszych przejsciach jestesmy. Miewamy dni smutasne ale ogolnie wiecej mamy tych dobrych, a teraz jestesmy na etapie grupowego zaciazenia;-) i wysylania fluidkow. Widze, ze Ty juz moja droga do polowy zaraz dobijasz, gratuluje i oszczedzaj sie jak mozesz, unikaj stresu, bo to cholerstwo jest strasznie podstepne.

Kruszka jeszcze do testowania mamy czas, jak zmajstrowalismy to 18-19-sty wiec jeszcze nic by nie wyszlo teraz, a jak sie udalo to bedzie najwspanialszy prezent urodzinowy jaki kiedykolwiek dostalam ;-) :-)
Tak jak mowilam moje szczescie juz gada do brzusia teksty typu "niunia tutaj tatus" itp. twierdzi ze jestem w ciazy, na pytanie skad wie... odpowiada ze wie co robil :-D no i wciaz utrzymuje ze dziewczynka bedzie (jak pisalam wczesniej corunia to jego zyciowe marzenie) nawet na roz w sypialni sie zgodzil ;-)

Myszka mój M jak zaczynaliśmy staranka to był taki pewien że sie udało że jak tylko ziewnęłam to od razy wyskakiwał z tekstem "oooo ziewasz to oznaka ciązy" i tak aż do @ hehehe a jak ta wredna @ przychodziła to miał oczy wytrzeszczone że jak to mozliwe....hehhehehe ach ci faceci. Mam nadzieje i zycze Ci zeby jednak Twój był lepszym wróżbitom niż mój:tak:

reklama
jestem na watku lipiec 2012 i rodzace i staraczki 2011 teraz dolaczylam tutaj....wiec moze gdzies tam w=bylas kto wie :):)
zwykle na kilku forach itp uzywam tego nicka o ile jest wolny :D

Rzeczywiscie mogłam Cie "widzieć" na lipcóweczkach, bo kiedys tam zajrzalam kilka razy. Poslij nam kochna troche fluidków
:-) zaraz zmykam na fitnesik:-)

Myszka &&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry