Widzę że trochę pustawo się zrobiło na wątku, tylko kilka dziewczyn, dobrze że jesteście co bym się samotna nie czuła, hehe;-) a te nieobecne, piszcie co tam u Was!!
Ani@k "nie dziękuję" bo zapeszać nie chcę. Wizyta u gina 4 luty, więc mam nadzieję że będzie ok i chyba dopiero wtedy będę się cieszyć bardziej, bo na razie to wiem, że różnie to może jeszcze być.
Przesyłam fluidki, magicznie działają poprzez dotyk na klawiaturze:-) hihi.
Myszka2829 trzymam &&& z całych sił za przyszłą fasolkę! Na spanie faktycznie Cię bierze, może to znak

a M co wróży?
Kaso82 ten stan zmęczenia do chyba dobre uczucie, sama wręcz marzę o takim, tylko wiem że to tak się mówi jak się nie ma, a jak się ma to chciałoby się trochę odpocząć

niedługo weekend, może w te dni jakoś wypoczniesz? Zwalisz robotę na M ;-) i z głowy.
A ja mam mało objawów ciążowych. Wiem że są kobiety które przechodzą łagodniej, ale też zastanawiam się czy to nie jest tak, że czym więcej objawów tym mocniejsza ciąża

. Śpię dodatkowo w dzień ok.1 - 1,5 godziny, w nocy śpię tak jak spałam wcześniej. Do łazienki chodzę, ale wcale niewiele częściej niż normalnie. Mdłości raczej nie mam, ale biust utrzymuje się cały czas "pełny", ale nie boli. Bardzo przetłuszczają mi się włosy, na drugi dzień po myciu wyglądam jakbym je miała smalcem posmarowane

nie da się tak nikomu pokazać czy wyjść z domu. Wczoraj miałam rano atak złości/agresji (na M w sumie bez powodu), jakiego u siebie chyba jeszcze nie widziałam (aż się trzęsłam!). Wizyta dopiero 4 luty, ale ostatnie dni minęły mi szybko więc mam nadzieję że tak samo i ten tydzień minie.
Kruszka może miałaś opóźnioną owulkę? Kliknij na mój cykl, owu wystąpiła w okolicy 23/24dc, a zawsze miałam 16/17dc. Czasami jajeczko dłużej się przygotowuje! Mam nadzieję że zaliczyliście przytulanki w odpowiednim czasie

No i zobacz co się wykluło z tak pięknie opóźnionej owulki