• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
heh no a po szkole moje male szczescie sie chyba z kims poszarpal troszku i wrocil z kurtka w reku... no myslalam ze go rozniose mroz -7 a ten maly geniusz przez pol godziny ze szkoly wracal w podkoszulku i bluzie od dresu... czapke tez mu ktos buchnal... ale szalik mial:no::angry::angry::angry::angry: a potem pol popoludnia mialam wszywanie kaptura do kurteczki... recznie:angry: masakra.

Danutaski nie wiem, bo nie sprawdzam owulki, sprawdzimy za miesiac ;-) czy byla :-D

reklama
Cześć Wam Kochane,

donoszę że od 3 dni rozwijała się u mnie infekcja wirusowa, która doprowadziła na dzień dzisiejszy do utraty głosu(prawie).

Niestety w pracy nie nadawałam się do użytku więc poszłam dziś do lekarza i dostałam zwolnienie. Do wtorku włącznie :-) Ledwo mówię, z nosa lecą mi gluty(przepraszam), kuruję się miodem i cytryną bo nic innego nie biorę.

Myszka2829 oby tylko młody się nie rozchorował, no ale co, szalik przecież miał:sorry:. Owu raczej występuje, a przytulanek życzę bardzo udanych i przyjemnych, aż zazdroszczę, bo my się wstrzymujemy, a jak już będziemy mogli, to się chyba rzucę na mojego M :tak:.
MartOocha zgadza się, wtedy już widać, ja będę szła 26 dnia rano, no i zżera mnie ciekawość czy będzie już coś widać, mam nadzieję że tak :-).
Kochająca_mam30 życzę zdrowia! Może chociaż sobie trochę odpoczniesz w ten "przedłużony weekend". Warto zjeść sobie chociaż przed snem codziennie trochę czosnku, na pewno wzmocni organizm. Na katar mi bardzo pomagały inhalacje z rumianku, a gardło można płukać osoloną wodą.

Kochajaca mama mnie na bole gardla (angina to jak drugie imie u mnie) laryngolog do zestawu lekow zalecila zucie cebuli. Jej sok dziala jak antybiotyk a napewno nie zaszkodzi. U mnie plukanie gardla roztworami zawsze konczylo sie meczarnia (ciagotki jak do wymiotow).

Danutaski bedziemy sprawdzac w przyszlym miesiacu czy byla i jak nam poszly przytulanki. Wszystkie tu czekamy rownie niecierpliwie na Twoja wizyte u endo-gin :-)

a mlody ma dzis rozwolnienie... pytanie czy sie zalatwil czy to moze ze strachu przed tymi oprychami... dowiem sie w najblizszych godzinkach zapewne, bo klamac to moje male szczescie za cholercie nie umie :-D

U mnie dyrekcja wczoraj "wirusowała" :-)

Dzis tempka 36,60 więc zaraz się przywitam z @ i rozpoczne 4 cykl z CLO:-) Do czterech razy sztuka?:tak:

witajcie u mnie już po @, od dziś nowa nadzieja
widzę że większość chora , my jak narazie juz po, zdrówka życzę kochane, kupuje dziś te testy owulacyjne pewnie dojdą w poniedzialek to akurat zacznę testowac, z wyliczen teoretyczna owulacja powinna przyjść około, ale czas pokaże czy wogóle była
a dziś miałam spięcie z dyrektorką przedszkola, przyprowadziłam córkę do przedszkola i zwymiotowała mi w przedszkolu ładnie do kibelka tylko troche ( rano się objadła herbatnikami, pozatym jeszcze jej katar spływa czasem do gardła , nie jest juz chora ale dwa razy dziennie nos jej smarkam)i mówie że zwymiotowała ze jakby cos sie dzialo to niech dzwonią, a dyrektorka z usmiechem na gębie i taką drwiną: to Pani dziecko chore przyprowadza? ja tłumacze ze nie byla chora ze dojechała do przedszkola i pewnie sie przejadła i zwymiotowała , jest zywa usmiechnieta i nic ją nie boli, a ona ze jakbby byla zdrowa to by nie zwymiotowała no szlak mnie trafil i do słowa nie dała mi dojsc , pytam córke chcesz do domu? ona ze nie dałam buzi i zamknełam drzwi , teraz dzwoniłam nic jej nie jest ! a zrobiła ze mnie matkę co o własne dziecko nie dba! no myslałam ze szlak mnie trafi bo na głupią wyszłam przy innych tam inne osoby tego słuchały, no i taki początek dnia...

reklama
Oj Mgiełko rzeczywiście niemiła sytuacja. Ta pani widocznie wstała lewą nogą. Dyrektorka mówisz? to szok że tak bez kultury sie zachowała powinna dawać przykład pozytywny a nie upokarzać ludzi taką gadką. Szkoda gadać pewłno cymbałów chodzi po tym świecie ważne że CÓrcia ok sie ma;-)
Powodzonka w starankach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry