myszka2829
Fanka BB :)
Kruszka no to super ciesze sie razem z Toba :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

więc cykl pewnie do kitu tylko co z tego skoro wie o sobie wszystkoDokladnie, popieram.
Gdyby moja koleznka z pracy za kazdym razem gdy jej córcia wymiotuje nie prowadziła jej do przedszkola, to mała byłaby przybajmniej raz-dwa razy w tygodniu w domu. Po prostu ma wrazliwy zoładek, a na dodatek potrafi zwymiotowac nawet myjąc zęby
A co do dyrektorki... To mój dyr tez jest niezłym chamem. Czasami jak sie do kogoś odezwie, to lepiej odejść bo aż wstyd. Sam o sobie mówi: Wiecie czym wibrator rózni sie ode mnie? Wibrator niegdy nie będzie prawdziwym chu...." Ma oczywiscie na myśli to jakim jest skur....m a nie o tym co ma w spodniach ;-)
możesz teraz walczyć lekarze każą odczekać te 3 miesiące ale właśnie w szpitalu zapytałam się co jak nie odczekam i tak 2 ginekologów od serca że rozumieją że chcę od razu zacząć się starać i na moim miejscu tez by tak zaczęli i mam próbować od razu ale brać kwas foliowyHej !!byłam u lekarza wczoraj i niestety wszystko się nie oczyściło i dziś miałam zabieg(( po 2miesiącach prawie. teraz znowu muszę czekać do @ nie wiadomo ile??? i na wynik hist-pat. marzenia o ciąży ciągle się odsuwają....
ale na codzień tak raczej nie mam. Odebrałam wyniki TSH i FT4, są dobre jupi
. Rano wizyta, najchętniej położyłabym się już spać żeby było już rano!!
ale mam nadzieję że to nic złego. W pierwszej ciąży źle zaczęło się dziać właśnie koło 6 tygodnia, w rezultacie w 9 tygodniu miałam zabieg. Dlatego tak stresuję się jutrzejszą wizytą, bo chciałabym zobaczyć bicie serduszka, ale wiem że może być jeszcze za wcześnie. Ale jak serduszka nie zobaczę, to do następnej wizyty będę się zastanawiać czy przy następnej wizycie serduszko będzie biło? Ehh to takie chore nakręcanie się, choć nie chcę. Jest już wieczór, rano idę do enokrynolog-ginekolog (wcześniej umówiona wizyta, muszę pilnować hormonów w ciąży to bardzo ważne). Chyba pójdę zaraz spać co by już dzisiaj nie myśleć;-).