Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hej jestem tutaj nowa to moja 2 ciaza pierwsza poronilam w 12 tyg blizniacza ;( teraz jestem w 16 tyg i wszystko jest na dobrej drodze....ale jak kazda mama ma 1000 mysli rozne watpliwosci itp i ja mam ost watpliwosci tzn chciala bym sie was tutaj poradzic.
bylam na usg byl to 11tydzien chodze u siebie do ginekologa ktory jest raz w tygodniu i nie ma tutaj mozliwosci zrobienia usg wiec jezdze do miasta kazdy ginekolog inaczej prowadzi ciaze....gdy poszlam na te usg ucieszylam sie ze serduszko bije od tego czasu minal miesiac narazie nie wysyla mnie na usg tylko bada recznie i mowi ze z dzieckiem wszystko dobrze i ze rosnie a jakby znowu umarlo lub cos bylo nie tak to on by to wyczul wiedzialby to ? wiem ze moze glupie pytanie ale wole jak wy mi odpowiecie lekarz mowil ze na pewno z dzieckiem jest dobrze mimo ze od usg minal ponad miesiac dziekuje za odp

!!!!
jeżeli ma ciebie to uspokoić to zrób betkę tylko właściwie nawet po pierwszej jesteś w stanie stwierdzić że ładnie przyrosłaDziękuję Wam że staracie się mnie podtrzymać na duchu i przepraszam że tak smęcę. Serduszko zaczyna się kształtować ok.21 dni od poczęcia, u mnie 26 dzień. Mysza2829 trudno być dobrej myśli, gdy widzisz i słyszysz dokładnie to samo co za pierwszym razem. W poniedziałek i wtorek zrobię sobie betę, będę wiedziała coś więcej. Najwyżej Pani do której chodzę na pobranie krwi pomyśli sobie że jestem nienormalna, bo praktycznie co chwilę jestem na jakim pobraniu u niej.