Bardzo dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa. Przez weekend trochę wypoczęłam, starałam się wrzucić na luz. Postanowiłam nie robić bety bo mi trochę kasy szkoda i czasu, no a kłucie do najprzyjemniejszych rzeczy też nie należy. Znalazłam stronę internetową, na której jest bardzo dużo zdjęć usg z od 5 tygodnia ciąży wzwyż, przy każdym napisane jest ile to jest tygodni i ile dni. Zdjęcia wrzucane przez różnych użytkowników. To co widziałam na swoim usg mniej więcej pokrywa się ze zdjęciami innych kobiet w tym samym wieku ciąży. Na USG idę w piątek wieczorem, więc teraz już musi być widać Kropka z bijącym serduszkiem. Ponadto, zdałam sobie sprawę, że narzekam na to, że skoro nie mam zbytnio objawów ciążowych to z ciążą jest coś nie tak. Ale prawda jest taka, że objawy mam prawie cały czas takie same (czyli raczej ich brak) a jak do tej pory ciąża się rozwijała. I jeżeli ma się nie rozwinąć zarodek, to stanie się to w tym tygodniu, więc staram się nie schizować już ;-) tylko spokojnie czekać do piątku. Przewidzieć i tak nie jestem w stanie co się stanie, ale staram się być dobrej myśli, bo stres mi może tylko zaszkodzić.
Ostatnie dni mam sporą huśtawkę nastrojów, podobno to też objaw ciążowy

.
MartOocha w sobotę co byłam na USG co było tylko ciałko żółte to był mój 26 dzień fazy lutealnej. Na to USG co pójdę w piątek będę 32 dnia fazy lutealnej więc jestem pełna nadziei :-)
Kochająca_mama30 w sumie to jak tak patrzę na siebie - świra-panikarę

to Ciebie mogę tylko podziwiać za tyle cierpliwości bo ja bym nie umiała ;-)
Trzeba wierzyć że jest wszystko dobrze i bądźmy dobrej myśli !!
Mzc zakupy zawsze dobrym lekarstwem! :-) szkoda tylko że już po butach:-(.
Nie jesteś sama z takimi zakupami. Ja pomimo tego że jestem już w ciąży, i tak kupuję szpilki, no bo co to nie ja, święcie przekonana że mi nogi nie spuchną i że w nich chodzić będę nawet w zaawansowanej ciąży!
Myszka2829 ja to miewam okrutne chwile zwątpienia, na szczęście chwile

- ale Ty jesteś taką pozytywną osobą że jakoś nie potrafię sobie Ciebie wyobrazić negatywnie myślącej! No a jeżeli się zdarzy, to my Ciebie będziemy stawiać do pionu!;-)