• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu prześliczne macie to gniazdko!!! Zgadzam się z Myszką - masz talent do wystroju wnętrz. Tylko patrzeć i podziwiać. Bardzo fajne rozwiązanie z tą tkaniną na szybie. Zawsze można coś zmienić, jak się znudzi jeden kolor to można dać inny. Bardzo mi się podoba!

Znajac eMa bedzie potrzeba sporo miejsca na misie, autka i inne drobiazgi:-) a przy okazji fajne deko:-) no i nie bedzie tak nudno bialo;-) i swiatelka bedzie lepiej widac z karuzelki;-)
To tak za pozwoleniem bym podkradla pomysl;-)

pewnie że tak:) się pochwalić tylko potem proszę efektami:P

a co do tych regularnych ruchów nad spojeniem łonowym, to chyba jednak nie czkawka a jakaś moja tętnica albo co... prawie zawsze to wyczuwam więc raczej nie obstawiam czkawki...:(((

cześć dziewczynki, witam się zmartwiona- to moje ciśnienie jakoś wariuje i mi się wcale nie podoba. Dwa razy jest dobre a za trzecim paskudne. Teraz zmierzyłam po wstaniu i 140/90 a puls tylko 65. Zjem śniadanko i za jakąś godzinę zmierzę znowu. Wieczorem też było podwyższone, wypiłam meliskę przed snem ale nie dałam rady zmierzyć bo padłam. I już teraz sama nie wiem co robić... miała któraś może problemy z ciśnieniem przed porodem?

reklama
Martus wiem, ze z powodu cisnienia rozwiazuja ciaze...nawet grubo przed terminem. Nie wiem tylko dlaczego i sorry ale juz nie bede grzebac i czytac, bo i tak mi juz schizy chodza po glowie. Ja bym wrocila do szpitala i niech sie biora do roboty. Ostatnio tez cos kolo tych mian mialas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry