marta-l
Fanka BB :)
Martunia gratulacje kochana, spokoju życzę i cierpliwości przed 4 marca
Witaj,
[*] dla Twojego Aniołka.
Mi też nie pozwolili czekać bym sama się oczyściła i na drugi dzień zrobili zabieg. Miesiączka przyszła po 42 dniach. Czy ciąża po łyżeczkowaniu jest bardziej obciążona tego nie wiem. Z pewnością jest bardziej stresująca.
O termometr popytaj w aptekach. Przez jakiś czas nie można było kupić szklanych ale teraz są takie przypominające stare tradycyjne rtęciówki ale mają inną substancję.
O ziółkach się nie wypowiem bo nigdy nie stosowałam wspomagaczy. Z pewnością wiesiołek i siemię lniane zwiększają produkcję śluzu.

Moje dziecię zasnęło w leżaczku
Po poronieniu nie pozwolili czekać, aż się wszystko oczyści, od razu posłali na zabieg. Od tego czasu minął już cały cykl, miesiączka (choć trochę spóźniona) przyszła 31 stycznia i w tym cyklu podjęliśmy już starania. Choć lekarz w szpitalu powiedział, że w zasadzie nie ma dowodów na to, żeby ciąża od razu po łyżeczkowaniu była obciążona większym ryzykiem.
Z braku wiarygodnego termometra nie prowadzę pomiarów temperatury (jeśli któraś z Was ma pomysł, gdzie można kupić normalny termometr, bo ten elektroniczny, który mam w domu, jest w moim odczuciu wybitnie niedokładny i wyniki podaje z sufitu - z pewnością przyda mi się taka podpowiedź na przyszłość).
No, ale ten cykl chyba na straty. Teraz trzeba czekać miesiąc na kolejne jajeczko. A może jakieś ziółka od nowego cyklu zacząć stosować? Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Witaj,
[*] dla Twojego Aniołka.
Mi też nie pozwolili czekać bym sama się oczyściła i na drugi dzień zrobili zabieg. Miesiączka przyszła po 42 dniach. Czy ciąża po łyżeczkowaniu jest bardziej obciążona tego nie wiem. Z pewnością jest bardziej stresująca.
O termometr popytaj w aptekach. Przez jakiś czas nie można było kupić szklanych ale teraz są takie przypominające stare tradycyjne rtęciówki ale mają inną substancję.
O ziółkach się nie wypowiem bo nigdy nie stosowałam wspomagaczy. Z pewnością wiesiołek i siemię lniane zwiększają produkcję śluzu.

Moje dziecię zasnęło w leżaczku
za to tetna sluchaja co 3h.
. Oczywiście, za wyjątkowo pozytywne zachowanie też będziemy nagradzać
. Przynajmniej to tak w teorii wymyśliliśmy
. Za pewne nasze dzieciątko (tak wyczekane i wychuchane) będzie najbardziej rozpuszczonym bachorem na klatce