• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć Kochane,
Nie spodziewałam się, że ktoś przeczyta mój poprzedni post, a tu tyle ciepłych słów od Was :* Wieeelkie dzięki! całkiem inaczej jest pogadać/popisać ;) o tym wszystkim z osobami, które wiedzą co to znaczy.
Fajnie na tym Waszym forum :)

reklama
Cześć

No to wróciłam ze starankowego weekendu:-D.

Faktycznie Toruń to piękne miasto,podobało nam się i postanowiliśmy,że jeszcze kiedyś tam pojedziemy.
Tylko łóżko w hotelu mieli strasznie skrzypiące;-).

A tutaj co się działo?

Wikama, już doczytałam o Twojej wizycie,cieszę się razem z Tobą.Trzymam kciuki, za to ,żeby było całkiem dobrze.

Martoocha &&&&&&& za wizytę.

Ostatnia edycja:
Martoocha &&&&&&&&&&&&&! Mam nadzieje, że jesteś już po usg i rozpiera Cię szczęście !!!! Cieszę sie że udał sie wypad do Berlina, pewnie troszkę zajełaś myśli innymi przyjemnymi rzeczami :)!

Fuma nigdy nie byłam w Toruniu, chciaż mam tam rodzinę! Jak tak zachwalasz to może czas ich odwiedzić! A moja ostatnia wizyta optymistycznie mnie nastawiła! Bardzo bym chciała mieć już nudną ciążę :)! A jak Ty się czujesz?

Co do paznokci, to ja w czerwcu trafiłam do szpitala i u stóp miałam hybryd położony. I musiałam napisać oświadczenie, że nie jestem w stanie zmyć lakiery z paznokci! Czułam się jak idiotka i tak potraktowały mnie pielęgniarki gdy powiedziałam, że u nóg nie mogę zmyć. Ale kurcze raczej nie w głowie mi była wizyta u kosmetyczki w momencie jak sie dowiedziałam ze mojemu Maleństwu serducho nie bije! Także teraz idę do szpitala z nieumalowanymi paznokciami!

Wikama, jak masz okazję to pojedź do Torunia bo naprawdę warto.

U mnie ok tylko teraz się nie mogę doczekać efektu.Póki co mam nadzieję bo już się przyzwyczaiłam do tego Euthyroxu to może zaczął działać.

Ja w poprzednią ciążę zaszłam w 2 cyklu po odstawieniu tabletek anty - w zasadzie nawet się nie staraliśmy, stwierdzilismy z mężem, że co będzie to będzie. Ale tym razem nie nastawiam się na taka optymistyczną wersję, bo wiadomo, że po poronieniu organizm może zwariować... tym bardziej, że u mnie przez dwa mies od zabiegu nie było jeszcze pewne, czy nie wrócę na oddział. Wszystko wychodziło na opak...
Trzymam kciuki i za Ciebie i za siebie :)

Dziewczyny wiecej optymistycznego myslenia, no przeciez nie moze byc tylko do doopy...kiedys musi nadejsc ten lepszy czas...wiec czemu nie teraz?

Wikama Torun jest sliczny, a starowka zatyka dech w piersiach. Choc ja zakochana po uszy jestem w Kolobrzegu;-)

Marce_la będzie dobrze.Nastawmy się optymistycznie i do dzieła:-);-).

Myszka , ja w Kołobrzegu nie byłam ale dla mnie ulubione miasta to Gdańsk,Kraków, Poznań ( to takie jakby rodzinne miasto bo moja stolica województwa) i Kielce.

Ostatnia edycja:
Jeżeli mówimy o ukochanych miastach to moje to Szczecin! Tam się urodziłam, zakochałam, urodziłam córkę i mam z tym miastem wiele cudownych wspomnień. Na drugim miejscu jest Poznań, bo mam tam kuzynostwo z którym spędzałam wszystkie wakacje i były to bardzo beztroskie lata młodości. A trzecie miejsce to Warszawa bo razem z mężem coraz wiecej wspomnień mamy z tym miastem a jak urodzi nam sie tu Lilianka to myśle, że przeskoczy Warszawa na drugie miejsce :)!!!

Bardzo bym chciała, żeby Martoocha dała znać!

Marce_la to o niczym nie świadczy! Możesz bardzo szybko zajść - jak tylko zaczniecie się starać! My zaczęliśmy sie starać 3 miesiące po # i też długo nie miałam okresu po # i bardzo długo sie oczyszczałam a zaszłam od razu! Będzie dobrze!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry