• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kitka moze herbatki koperkowej daj Malej, moze to tylko gazy albo jak dajesz mm to sprobuj inne;-) masazyk kolankami tez pomaga, albo reka kolka tak jak zegarek chodzi;-).
Powinno pomoc.
Ja tez przy maluchu nie planuje dlugich paznokci, bo niewygodnie;-), a jak podrosnie to po miesiacu juz bede miala szpony, bo te to mi rosna jak szalone.:-D

Martoos nic sie nie martw, dzis czy jutro niczego to nie zmieni poza tym, ze w tak wczesnej ciazy kazdy dzien pozniej to wieksza szansa na ujrzenie serduszka:*
Bedzie dobrze, zobaczysz i niezapomnij wziac foty dla ciotkow:-)

reklama
Nie ja się nie pakuję jeszcze ;-). Jutro mam wizytę i zobaczymy co tam wypatrzy specjalista!
Zamierzam z niespakowaną torbą poczekać tak do 34 tc.

Martoocha ten 1 dzień nie to tylko wydłużenie Twojej niepewności, bo już maluszek na pewno wszystko ma :tak:
Mam nadzieję, że jednak dzisiaj ci się uda!

Martoos i bedzie:-) nie masz suwaczka, a moja pamiec juz taka cholernie zawodna:-D do tego z telefonu ciezko skakac po linkach;-)

Co do rozpakowania to Karo, Anila i dopiero ja...wcale mi sie nie spieszy pchac sie przed swoja kolejke:-D kazdy dzien, tydzien na plus dla malego;-) juz sie tyle wymeczylam w skorze wieloryba, ze te pare tygodni to na gwozdziach nawet wysiedze:-D

Cześć kochane;
mam wrażenie, że jak tylko znikam zaczynacie produkcję :D

mam dokładnie takie samo wrażenie :-p

u nas dzisiaj słoneczko, ale zimno więc prasowanko już zrobiłam i mam zamiar zabrać się za rozliczanie ulgi remontowej.. nie wiem czy podołam, ale może sobie humor poprawie jak mi coś oddadzą z tego vatu, bo pita jak zwykle dopłata :/

Gatto pokaż jakaś fote malutkiej, pooglądałybyśmy sobie jakieś piękności :-)

Ewcik z tą nogą na parapecie chyba nie dam rady, będę męża szkolić, kurde w końcu sam sobie to zmajstrował to niech chociaż dba żeby żona ładnie wyglądała :-p

Martooocha ogroooomne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Nanu Ty tyle tyg więcej ode mnie, a z biodrami mam to samo :/ w nocy nie idzie spać, bo tak bolą.. podkładałam już koc, poduszki i inne cuda i dupaaaaa

No to ja nie moge narzekac, bo poki co to jeszcze koldra miedzy nogami daje rade;-)
Dzisiaj mialam dodatkowego lokatora do spania...moj kot uwalil sie mi na lewym boku, bo spalam na prawym;-) a jaka walke stoczylam przed wstaniem...ona chyba uznala, ze siusiu moze poczekac:-D i ani myslala sie ruszyc;-)

ja chyba zwariuje do czasu tej wizyty.. nie wiem jak radzić sobie ze stresem.. Umiem uspokoić się na parę minut i potem wszystko wraca jak bumerang. Pojedziemy troszeczkę wcześniej, to może wcześniej mnie przyjmie.. nie wiem jakie plany po badaniu- wiec jak tylko będę w domciu to napiszę..
A wiem że najgorzej jest jak się rozbieram do USG i nogi mi latają z nerwów..potem rozpakowywanie prezerwatywy przez ginka..drążek ..i apogeum stresu! każda sekunda przekształca się w minutę..a minuta w godzinę..a w uszach dudni rytm mojego serca..

reklama
Martoos musisz wierzyc, ze jest dobrze i nie idz z innym nastawieniem:* jest wszystko na swoim miejscu i wez chusteczki, bo sie rozkleisz na widok Waszego malego-wielkiego cudu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry