• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czyli nie ma co się zadręczać :) zobaczymy jak to wyjdzie. Na razie musze przestać tak obsesyjnie o tym myśleć, bo efekt będzie odwrotny. Dlatego za tydz jedziemy z mężem odstresować się na dłuższy weekend.

kochane, co do tego lakieru, to ja u rąk miałam bezbarwny, a u nóg mleczny i na tym kwiatuszki ;-)więc nie jakiś ciemny, a i po rękach w razie W byłoby sinicę widać..

uciekam z chłopakami na spacer, jak wrócę, to się odezwę:-)

IMG_2502.jpgIMG_2501.jpg
Witam Panie.. mama prosiła abym mówił do Was 'Ciotki'..a więc jeszcze raz.
Drogie Ciocie..dzisiaj mama pierwszy raz do mnie zajrzała, strasznie się denerwowała więc postanowiłem się wyprężyć abym był taki duży jaki tylko mogę...
Mam dokładnie 13,7mm i 5mm piłeczkę do zabawy-wciąż się zastanawiam co to dokładnie jest... Szybko rosnę, bo chcę być bardzo silny jak już się urodzę. Jest mi tutaj bardzo dobrze..
Jak tylko mama usłyszała jakieś dziwne powtarzające się głośne dźwięki- zaczęła się śmiać, a mnie zaczęło wszystko gilgotać.
Chyba uspokoiła się po wizycie, bo poczułem że serduszko jej wolniej bije.
Wiem że za 2 tygodnie znów do Was się odezwę, więc napiszę: 'Do zobaczenia' :-). Opiekujcie się moją mamą i trzymajcie kciuki za mnie..
Nie mam jeszcze imienia..więc podpiszę się... Wasz.. bejbal.

Ostatnia edycja:
No Bejbal kochanie zaopiekujemy sie mamusia, a Ty rosnij nam zdrowo:*
Martoos slonce cudenko, gratulacje az mi sie lezka zakrecila:*
Teraz dbaj o Was i wybij sobie stresy z glowy, gdyby dopadla Cie handra idz i kup cos Bejbalowi:-)
Ale sie ciesze:-)
Martoos dawaj suwaczek, zebysmy byly na bierzaco co u Naszego Bejbolka slychac:-)

Ostatnia edycja:
ja też:-)..ale jeszcze cieszymy się rozsądnie.
Bez szaleństw..i nikomu nie mówimy na razie o naszym szkrabie.
Bardzo się cieszę,że mogę z Wami podzielić się tak wspaniałymi wieściami:tak:

reklama
aaaaaajajajajajajaaaaa Martooooocha :-):-)
już się doczekać info nie mogłyśmy..
myszka ma racje, bo faktycznie łezka w oku się kręci.. :-) cudny widok dla każdej mamusi.. i ciotek oczywiście!!
teraz DBAJ o siebie i maluszka, nooo i czas wstawić suwaczek :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry