• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hello :-)

rany julek, jak ja nienawidzęęęęęęęęę poniedziałków!!!!!

izka a `propos malowania paznokci, to ja na samym wylocie pierwszej ciąży miałam naprawdę meeega duży brzuch /synek ważył 4kg i 60cm miał/, ale byłam na tyle zdesperowana, żeby przy porodzie mieć ładne paznokcie u stóp, że mimo upału 30st. "zarzuciłam" nogę na parapet i malowałam chyba przez godzinę:-D dodam tylko, że zrobiłam sobie wówczas nawet kwiatuszki haha

reklama
Dzien dobry :-)

No dalabym mu sie pobawic, ale ciagle mam w glowie ze stymulacja sutkow moze wywolac skurcze...i ma szlaban;-)

No, no Martoos zaraz po dawaj info i moze foteczke :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja to od poczatku kciukam:-)

Ewcik to bylas zdesperowana, jak tomka rodzilam to kazali zmywac lakiery, bo po paznokciach widac najszybciej, ze cos sie dzieje zlego.

Ostatnia edycja:
no właśnie mi też się kojarzy że nie można mieć pomalowanych do porodu... ja chyba sobie jasnym żelem zrobię -tzn pewnie nie ja sama - bo już raz miesiąc temu mi szwagier S. w domu pedicure robił - jest podologiem. Trzeba będzie się znów uśmiechnąć:)

ja już wstana, kawkę popijam.... wyspałam się choć ból bioder coraz większy i częstszy - nawet za dnia.... No i ledwie siadłam a już zaczynam czuć ten ból w okolicach lewych żeber.... Mam wrażenie że w pozycji siedzącej macica mi coś przygniata....

martoocha - kciuuuuuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&

PS a wczoraj zakupiłam sobie sukienkę na poprawiny:P mam nadzieję że się w nią zmieszczę we wrzesniu:P

hej babolki!!
Nanu nie dramatyzuj, cos za cos;-)
Ja sobie to co chwile powtarzam:-D niesadzilas chyba, ze bedziemy wygladac ponetnie w IIItrymestrze:-D to sila rzeczy nie mozliwe... zaraz po porodzie, tez nie ma co sobie zludnych nadziei robic...bedzie trzeba popracowac nad soba.
Ale dla tych malych istotek warto:-)

Ja juz potrzebuje asekuracji przy wchodzeniu do wanny, zeby wziac prysznic...o lezeniu juz nie mysle, bo bym juz nie wstala:-D

Ja tam mysle, ze wieloryby tez moga byc seksowne :-D

Nanu, Myszka, wy juz tez za chwile sie rozpakujecie, matko, ale to leci!! A jeszcze niedawno to bylo jak nam Nanu tu marudzila o zaciazeniu;-)

Moja mala istotka jest suuuper, choc wczoraj jakas marudna byla i chyba zaczely nam sie bole brzuszka, szlak by to trafil, bo sie meczy dziecko.

Martocha ma wizyte dzis?? To trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Cześć kochane;
mam wrażenie, że jak tylko znikam zaczynacie produkcję :D

U mnie też nie wolno mieć NIC na paznokciach, nawet lakieru bezbarwnego w czasie porodu.

Wikama a wiesz, że głównie to kocie zabawki z kątów powyciągałam, ja raczej nie należę do chomików.

Martoocha &&& i czekam na wieści!

Aaaaa Nanu co do paznokci, to powiem ci, ze ja po przyjsciu ze szpitala czym predzej obcielam pazurki, niestety bardzo latwo jest uszczypac czy drapnac glutka jak taki maly:-(mnie przynajmniej bylo cholernie niewygodnie.

czesc dziewczyny :) dzieki za kciuki:) kochane jesteście..
Na wyjezdzie było super- i nie wymiotowałam :) caly dzien na dworze, super pogoda, pycha jedzenie..duzo relaksu.. tylko wszyscy zauwazyli u mnie MEGA zmienność nastrojów ;p

Mozliwe ze wizyta zostanie przelozona na jutro..chyba umrę ze strachu do tego czasu..serce wali jak młot..a gardło zaciśniętę..

Martoocha ja tez niezapomnialam.Kciuki caly czas zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&Moja kolezenka ktora jest w 8tyg tez miala wizyte o 9.10 wiec niedlugo napewno sie odezwie.Troche plamila i lekarka u niej jakis drugi pecherzyk widziala.Ciekawe moze czas na blizniaki.Martoocha czekamy na wiesci!!!!!!!!!!

U mnie od rana czuje sie chocby mala chciala wyjsc przed glowna powloke brzuszna.Caly czas czulam juz ja nizej wiec myslalam ze zeszla w dol a dzisiaj caly czas mi zoladek okopuje.Boli jak niewiem

reklama
to Gatto pazurki obetnę i zostawię nie pomalowane - ;) w sumie chyba najbezpieczniejsza opcja:)
A co do rozpakowywania to ja jeszcze trochę.... ale Myszka, zapominajka, karo...... już prawie tuż! aaa jeszcze anila chyba nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry