• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry;
ja też wczoraj Ikea zaliczyłam. Teraz czekam, aż mąłz ruszy 4 litery i skończy dzieło.

Poza tym Matylda mnie okopuje równo, w nocy nie byłam w stanie spać i jestem wewnętrznie zmasakrowana :-D

Neta nie wiem jakie masz cykle, ale trzymam kciuki, żeby @ jednak nie zawitała.

A jeśli chodzi o pranie, to ja w wszystko przeprałam normalnie, a potem w orzechach piorących bez płynów. Zostało mi może jeszcze z 1/3 ciuszków do wyprania i poprasowania.

reklama
No ja jeszcze w tygodniu musze wyslac firme przewozowa po te 20-30kg paczke, bo musialam na pieniazka poczekac.;-) wiec jeszcze mnie czeka prania i prasowania, ale to nie tak pilne jak to co na teraz;-).

Myszka masz racje ze nasze mamusie zaginely.marta czasami z nami byla ale teraz wogole jej niewidac,na lutowkach tez jej niewidac a podczytuje dziewczyny jak tam z porodami i dzieciaczkami sobie radza.kaso i gatto napewno musza najpierqw swohj rytm dnia odnalezsc z dzieciaczkami.danutaski pisala ze duzo pracy ma a reszta sie utonela

Witajcie Kochane, ja ciągle z Wami jestem i podczytuję, no dobrze- rozprawiajcie sobie, rozprawiajcie....Co będę Wam się wcinać ;-)

Skończył mi się urlop macierzyński, obecnie przebywam na wypoczynkowym...No i prawdę powiedziawszy mam jednak sporo wolnego czasu. Lidianka rośnie jak na drożdżach , jest coraz fajniejsza. Prawie codziennie wychodzimy na spacer i się dotleniamy. Teraz będzie już coraz ładniej, będzie więcej słonka to tym bardziej. Odbieramy z Lidią naszego starszaka ze szkoły bo ma wtedy wielką radochę, bardzo przepada za swoją siostrą, ba- nawet chwali się nią w klasie, taki skubaniec mały z niego!
Lidię karmię ciągle piersią. Dopiero od 2 tygodni zaczęłam po troszku wprowadzać owoce i warzywka, ale dosłownie po 2-3 łyżeczki. W sumie nie ma żadnych reakcji , więc chyba dobrze.
Przyznam Wam, że ostatnio zaczyna mi się budzić w nocy po ok 2 razy, wtedy biorę ją do siebie i przystawiam do piersi i potem śpi dalej. Zastanawiam się, czy dzieje się tak w związku z tym, że może po prostu jej się chce pić, czy może jest bardziej głodna , czy np. ząbki powoli dają znać o sobie...Cholera wie....Najgorsze(a może i dobre) jest to, że ona nie ma swojego smoczusia, dlatego cycuś mamusi jest wtedy najlepszy :tak:

A tak po cichu to Wam powiem też, że....chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko ;-) Ciąża i macierzyństwo to jest jednak piękna sprawa :-)

aaa powróciłam :-)

Neta tak jak dziewczyny pisały, póki nie ma @ to szansa zawsze jest czego Ci baardzo bardzo życzę!!! &&&&

kochajaca mama
fajnie słuchać jak kobieta jest zachwyconą ciążą i macierzyństwem i myśli o jeszcze jednym dziecku.. to takie piękne!

widze wszystkie pobuszowały w Ikeii :-p ważne, że zakupki udane.

a my właśnie wróciliśmy do domku i powiem wam, że mieliśmy w końcu "stosunkowo" udany weekend :D Chrysteeeeee było bara bara pierwszy raz od dwóch kresek haha :-) w końcu się odważyliśmy

Izka zazdrosze bo u mnie nadal abstynencja...bez powodu;-)
Jeszcze 2 tyg i sobie odbije, zeby to miala byc nowa poza na wieloryba:-D
Poprasowane ciuszki, jutro posciel, reczniki, kocyki i gotowe:-)
M mnie zapytal ile my dzieci oczekujemy, ze tyle tego...hahahha zobaczy, ze to wcale nie jest duzo;-) a jeszcze z pl przyjda :-D

Ostatnia edycja:
myszka ja się boję jakoś cały czas o tą moją szyjkę i to stawianie macicy, ale kurde ileż można żyć w celibacie, a na szczęście żadnych plamien po nie było :-p hehe będziesz przynajmniej testować nowe pozycje :-) kurde zazdroszcze już tak dopinania wszystkiego na ostatni guzik. My przytaszczyliśmy dzisiaj łóżeczko turystyczne, narazie poleży sobie na strychu, ale później myślę, że się przyda nawet na podwórko :)

Iza a Ty postującym smaka robisz ;)!!! Cieszę sie że sie odważyliście! Ja za pól roku sobie odbije ... strasznie to brzmi :/!

Kochająca_mamo cieszę sie że u Was wszystko dobrze! Wiki też długo ciągnęła w nocy ( dokładnie dwa razy sie budziła). I szczerze nic nie pomagało! Z czasem pierś zastąpiła butla z wodą ale musiałam lekko podgrzewać bo po zimnej potrafiła sie rozbudzić!

Karo, Mycha no to już gotowe jesteście! Jeszcze wytrzymać do 38 i nic tylko działać w sypialni, pić napar z liści malin, skakać na piłkach i urodzić piękne dzieciaczki :)!!!!

Zapominajko ja jak pochodzę więcej to mi też Malutka szaleje! Tylko Twoja Matylda to dużo większa, więc wierze, że wszystko Cię boli! Musisz więcej poodpoczywać a dać sie wykazać mężowemu! Co fajnego kupiliście w Ikei? Jak Młody? Zdrowy- to może jutro odsapniesz?

Ja szczerze powiem najbardziej brakuje mi info od Kaso! Mam nadzieje, że z Malutką wszystko dobrze!

U mnie dzisiaj byli goście i jestem umęczona! Niby i tak trochę polegiwałam ale kurcze pobolewa mnie podbrzusze! Jutro jadę rano na pobranie krwi a później odpoczywam i już!

Cześć dziewczyny :) Nie było mnie, bo byłam sobie na weekend w Trójmieście z moim Jarkiem :)
Neta81 - też w listopadzie poroniłaś, współczuję Ci :/ Ile miałaś już okresów do tej pory? Kiedy pierwszy dostałaś, bo ja pierwszy dopiero po 44 dniach od zabiegu, a drugi po 26 dniach. Dziś mam 27 dzień cyklu. Zrobiłam test przed chwilą, (wtedy bladziutką kreskę miałam już 24 dnia cyklu!) ale niestety jedna kreska. Czuję, że pewnie jutro okres dostanę...
Gapa P - Boże, współczuję Ci, 3 razy poroniłaś? :( Ja jeden raz i naprawdę wiem co czujesz, ale już 8 tydzień, więc trzymam kciuki!!! Będzie w końcu dobrze i będziesz miała piękną dzidzię :)

Tak czytam Wasze posty, że już w takich zaawansowanych ciążach jesteście i tak Wam zazdroszczę!!! :) Też już bym chciała mieć brzuszek ... :)

Ok, oglądam Surowych Rodziców :P :)

Ostatnia edycja:
reklama
Wikama kuchnię przerabiamy, w końcu zmywarkę mam. Ale jest taki bajzel, że chyba do kolejnego weekendu będziemy walczyli. Koszmar. Ciągle coś :no:

Ailatan i ty się brzuszka doczekasz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry