• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczynki zycze wam radosnych swiat!!! Kolorowych pisanek i moze zaryzykuje SUCHEGO smigusa dyngusa:-D

Przepraszam, ze nie wpadam, ale Gattinka jest dosc absorbujaca i nie starcza mi czasu. Pozdrawiam Was wszystkie!

Gratulacje dla Anila, bo chyba juz ma na swiecie swoje sloneczko, co?? Gratuluje!

Dziewczyny ale wam pomknely suwaki, rany julek!!:szok:

reklama
Dziewczynki,
zdrowych, radosnych Świąt!!!!
niech upłyną Wam w ciepłej domowej atmosferze..

Myszka a za Was trzymam szczególne kciuki, obserwuję na bieżąco rozwój wydarzeń.. oby z porodem wyszło tak jak sobie zaplanujesz :*****

Dziewczynki Wesolych Swiat, bogatego zajaczka i moooookrego poniedzialku:-)

Lopop wszystko juz dopiete na ostatni guzik i czekamy kiedy maly sie zdecyduje;-)
Ale Twoj suwaczek tez zaiwania ladnie:-) za chwile III trymestr zaczynasz:-)

Ani@k Ty wiesz slonce :*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wam rowniez zdrowych i spokojnych swiat w gronie rodzinnym,aby spelnily sie wszystkie nasze marzenia,aby nasze bobaski rodzily sie i rosly zdrowo a staraczkom oczywiscie duzo sily i dwoch kresek na tescie:-)
Mysmy dzisiaj posprzatali mieszkanko,pomyli okna tzn ja jedno bo wiecej niedalam rady a M reszte,a troche ich mamy,jestem dumna z niego bo to jego pierwszy raz.Jutro i w poniedzialek nas niema bo jestesmy zaproszeni o ile nieznajdziemy sie w szpitalu ale mysle ze nie!!!Milego wieczoru jeszcze,u nas znowu snieg sypie

DSC_0169.jpg
No to my juz w 100% gotowi:-)

Załączniki

• DSC_0169.jpg
    DSC_0169.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 85
Mysiu ślicznie! I ten baldachimek fajny bo tak z boku z jednej strony! Fajnie pomyślane! Ja przy Wiki miałam baldachimek ale tak od strony główki i mi sie niesprawdził bo zasłaniał dostęp i światło, ale u Was to bardzo fajnie wygląda :)!

Wstałam o 5.20 rano, nie spałam w ciagu dnia i nic, a nic nie chce mi sie spać! A dzisiaj w nocy przecież przedstawiamy zegarki z 2 na 3, czyli godzinę krócej śpimy!

reklama
Zgaga mnie zabija...murzyny za sciana trajkocza ze az mnie strzela, nawet im uwagi nie mozna zwrocic bo nierozumieja ani niemieckiego, ani angielskiego...
Maly sie rozpycha i gniecie mi zoladek...normalnie zyc nie umierac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry