• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć Dziewczynki!
Widzę, że już wszystko zaplanowane: kto od kogo brzunio zabiera! Ja też z wielką przyjemnością swój przekaże dalej :)! Kto bierze? Planowany termin początek lipca ale zaplanowalam ze rodzę pod koniec czerwca ;)!

Ewcik ja tez ostatnio jestem słodyczowym podjadaczem i chodzi za mną strasznie sernik i tak sobie myśle, że dzisiaj upiekę!!!! A mufinki z bananem i białą czekoladą to narobiły mi smaku :)!

wikama ja się wolę nastawiać, że urodzę po terminie.. z synkiem miałam już w 36 tyg rodzić, bo szyjka się rozwierała-tydzień za tyg mijał, ja żyłam w stresie, a tu nic, myślałam, ze zwariuję.. i uroziłam 9 dni po terminie w wyniku II prowokacji!!

Hej dziewczyny :)

Chciałam się tylko pochwalić, że byłam na wizycie - maluch żyje, ma ok 6mm i jego serducho daje czadu - 170! Wszystko jest tak, jak należy, chociaż zdziwiłam się, ze było już serduszko,bo to dopiero 6tc2d. Widocznie wcześnie miałam owulację. Mój mąż wniebowzięty, widok jego miny - bezcenny :)

Hej dziewczyny :)

Chciałam się tylko pochwalić, że byłam na wizycie - maluch żyje, ma ok 6mm i jego serducho daje czadu - 170! Wszystko jest tak, jak należy, chociaż zdziwiłam się, ze było już serduszko,bo to dopiero 6tc2d. Widocznie wcześnie miałam owulację. Mój mąż wniebowzięty, widok jego miny - bezcenny :)

No i GRATULACJE :) a jaki wiek ciąży z USG wyszedł?

Magda super wieści - gratuluję!!!!

ja już po badaniach! wszamałam bułkę słodką, ogórki małosolne, podjadam czekoladę - szalony dzień smaków!
a na obiad pierwsza w tym roku botwinka będzie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry