• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kurcze przy edytowaniu posta w tel nie da się dodać zdjęcia:/ więc raz jeszcze. ..

Załączniki

• 20130623_073950(0).jpg
    20130623_073950(0).jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Ewcik budź tego swojego i niech kurna rooobi!! co z tego, że miał imprezke, to nie znaczy, że musisz ze wszystkim zasuwać a on wraca na gotowe. aaaa ci faceci czasem doprowadzaja mnie do szału.. ja wczoraj prosiłam cały dzień o mycie łazienki i myślicie, że zdarzyl? alez skad.. zaczelam sama myć kibel, myślałam, że się domyśli, przechodził koło lazienki i był tylko tekst "no przeciez bym to zrobił" wrrr umyłam tylko kibelek i wyszłam.. i co? lazienka nadal jaka byla taka jest.. wiec oni sa NIEREFORMOWALNI Ewcik :-p:-p

Nanu ale słodkości ajjj tylko schrupać!! a kiecunia bomba :-):-) myśle, że biedronki będą super pasować!!

Wikama to podłogi szoruj, może mała zechce wyjść troszke wcześniej :-) ja się śmiałam do mojego, że zamierzałam dopiero po 38 tc szorować na kolanach, a przez tą ulewę co mieliśmy przedwczoraj już na kolanach zasuwałam :-p

Ewik nie poddawaj się!! co teraz zamierzacie? dalej staranka czy jakiś mały oddech od życia? :)

a w ogóle to się witam.. ahh w końcu nie ma słońca, 20 stopni i chmury, jezuuuuuuuuuuu ale przyjemnie!!

Nanulinko! Jaka ona jest śliczna! Słodziak z tej Twojej Matyldy! A na weselu Waszym będzie wyglądała jak gwiazda! Co do tych strasznych dat, to sama wiesz jakie towarzyszą im emocje! Także chyba jednak chciałabym aby Lilianka grzecznie przeczekała te dni u mnie w ciasnych ale bezpiecznym apartamencie :)!

a ja dzisiaj w nocy myślałam ze wybije sąsiadów! Jedna para z osiedla obchodziła 15 lecie małżeństwa i zrobili imprezę! Głośniki ustawili dokładnie naprzeciwko okien mojej Wiki, a ze skoro zapraszani nas i uprzedzali o tym wcześniej to nadmuchalismy jej materac i miała spać u nas w sypialni. Zrobiliśmy sobie wieczór filmowy (bajkowy), ale imprezowicze byli tak głośno ze pomimo zamkniętych okien ( mieliśmy chyba z 30 stopni w sypialni), było tak głośno ze nie dało sie spać! Mąż poszedł o 2 w nocy powiedzieć żeby muzykę sobie puszczalu ale żeby nie darli sie już do mikrofonu bo co jak co ale o tej godzinie to naprawde jak budzi Cię pisk jakiegosc pijanego osobnika to nóż w kieszeni sie otwiera. Trochę ciszej zrobili, ale od czasu do czasu z pól snu wygrywał mnie i tak jakiś piejacy pijak! I tak o 6 rano deszcz przepłoszył pijaków do domu! Jestem wyczerpana na maxa! Blada, zmęczona, ledwo stoję na nogach! Jak urodzę to sie z sąsiadami policze!

A tak wogóle to wszystkiego najlepszego dla wszystkich obecnych i przyszlych Tatusiów!!!!

dzień dobry
Nanu śliczna Twoja Córeczka! a jaka do Ciebie podobna - czy mi się wydaje?
Wikima Maria postanowiła rozpocząć swoją podróż na ten świat w rocznicę pożegnania kruszyny... masz rację to są niebywałe emocje... gdy po 6 tuliłam Marię w ramionach nie mogłam oprzeć się tym emocjom...
Ewcik cieszę się że wyszłaś cało z opresji z kotem :-) uważaj na siebie...
Izik szczęściaro - bogu dzięki że ominęła was wielka fala... mam nadzieję, że bezpiecznie dotrzecie do końca...

a my dziś kończymy 3 miesiąc... Mania skradła moje serce na zawsze - mała wojowniczka... trzeba było widzieć jej triumfalny uśmiech jak złapała w końcu w rączkę chwaścik od kaczki- dzwoneczka na pałąku... zadanie nie łatwe bo kaczka się porusza ale udało jej się :-DIMG_4115.jpg

miłej niedzieli!

Załączniki

• IMG_4115.jpg
    IMG_4115.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 83
Ewikewik czyli ciągle jesteśmy na placu boju :tak:no co do stresu to u mnie co nie miara... ale we wrześniu miałam tak wielkie stresy, że myślałam, że oczy wypłaczę a jakoś zaszłam w ciążę, zatem mam nadzieję, że stres nie przeszkodzi tak bardzo, bo inaczej to nigdy nie zajdę. A ile masz lat, bo piszesz o wieku? ja mam 32 więc też do najmłodszych się nie zaliczam, ale jednak mam nadzieję, że nie będzie to przeszkodą. W tym miesiącu w czasie dni płodnych w zasadzie działań nie było więc nie mam co liczyć na dwie kreski. Musiałby być plemnik superman, który by przeżył kilka dni, bo owu jakoś późno wystąpiła. Ech no nic, trzeba działać dalej. Bierzesz jakieś wspomagacze?

Pozdrawiam Was wszystkie :tak::-)

Witam dziewczyny
Wrocilismy dzisiaj z wekendu.bylismy u siostry M w Dortmundzie i Emily super zniosla podroz i fajnie spala.Dzisiaj po obiedzie wyjechalismy i wstapilismy po drodze do znajomych ktorzy tez tam niedaleko mieszkaja i co i mala w placz.a glupiej matce sie dopiero spomnialo ze przy obiadku myslac o niebieakich migdalach najadlam sie kapusty gotowanej czego nigdy nierobie, ale mialam kropelki i masc na brzuszek i po 10min bylo juz ok ale jeszcze mnie serce boli ze zapominajac sie narobilam jej bolu.Ale ogolnie wypad bardzo fajny, wiemy juz trovhe jaka mala reaguje na dalsza jazde ale to tylko mala proba bo do polski bedzie prawie 4razy tyle
Nanu Matylda wyglada przeslicznie i sukienka tez bomba.ja malej na cgrzest zamowilam u babki co szydelkuje i tez bedzie w tym tyg gotowa tylko ze bedzie czekala na nas w polsce u babci
Ja jak dam rade jutro wrzuce jakies zdjecia malej.mam rowniez plytki juz ze sesji ktora znajomi jej robili 2tyg temu, tylko musze pomniejszyc je bo duza objetosc maja
Wikama oj to wam sasiedzi urzadzili noc.wspolczuje
Ewcik to my chyba kobiety tak mam ze zawsze odruchowo hamujemy.M mj tez zawsze powtarza jak cos niehamuj odruchowo, najpierw pomysl ale najpierw my kobiet robimy potem myslimy.
Mysmy sie dzisiaj dowiedzieli ze ciotka mojego M zostala brutalnie pobita przez swojego wlasnego pijanego syna, polamal jej nos, czaszke z boku, przecial luk brwiowy, ponoc w domu wygladalo jak w rzezni i zostawil ja tak cala noc lezec a ona pomimo napewno okropneho bolu niechce zlozyc na niego skargi i nic mu nieumia zrobic.nieznam rej cioctki ale pomimo tego jak pomysle o tym to mnie krew zalewa ze takiemu niemozna nic zrobic

Karo co za horror! Niestety prawda taka, ze jeżeli nie złoży skargi to chłopak nigdy sie niczego nie nauczy! A jeszcze zrobi za jakiś czas coś gorszego, nie daj Boże! Kobieta musi przeżywać koszmar, ale nie wolno nigdy poddać sie oprawcy, nawet jeżeli jest to własne dziecko!

Ja dzisiaj wnerwiona jestem na moją rodzinkę, wiec mam bardzo wojowniczy nastrój! Wiki rano jakies sceny mi urządza a M. tez nie pomaga za dużo to jeszcze mi dokłada! Dzisiaj na 18 mam wizyte, muszę igarnąć dom, zrobic zakupy, ugotować obiad to mi jeszcze jakiś panów do pieca ściągnął!Wkurza mnie to bo jeszcze papiery muszę powypelniac, pozałatwialiście jakies bombonierku na zakończenie roku a jest tak gorąco ze nogi mam spuchnięte okropnie, wręcz nimi nie mogę ruszać a co dopiero żeby tyle łazić! Masakra!

reklama
hej dziewczynki..

nie mam dziś kompletnie siły na nic, jestem wypluta i nie wiem,czemu
sorry2.gif
pogoda dziś super, 19 stopni, świeże powietrze, rewelacja.. M właśnie wziął się za wózek, tzn. psika go jakimiś różnymi mazidłami i sprayami .

Z soboty na niedzielę była meeeega burza w nocy i powiem Wam, że nasze dzieciaczki chyba też to czują.. bo jak moja córcia jest leniuszkiem, jeśli chodzi o ruchy, to tej nocy tak wariowała, że brzuch mi chodził.. za to Marcelinio ani razu się nie obudził hehe

wikamuś widzę, że dzisiaj Ty masz taki nerwowy dzień, jak ja miałam w sobotę.. kciuki trzymam za wizytkę&&&&

izka fakt, faceci są niereformowalni.. pocieszający jest fakt, że nie tylko ja narzekam na mojego M :-D

nanu ale Matyldzia będzie cudnie wyglądać na Waszym weselu!!! a Ty co ubierasz?

anila Marysia jest słodziutka!!

karo coś okropnego z tą ciotką :no: złożyłaby doniesienie, to może by chłopak w końcu przemyślał co nieco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry