• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Celta ja widzę tę kreskę :) Nie chcę Cię nakręcać, ale mam nadzieję, że się udało :* Moja pierwsza kreska też była raczej widmem :)
20130423_070500.jpg

Załączniki

• 20130423_070500.jpg
    20130423_070500.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Widzę lekką, Celta hahahha ja miałam to samo dzień przed @ zrobiłam test z racji, że ja oczywiście widziałam 2 kreche bo jakże by inaczej pobiegłam do przyjaciółki, żeby się przyjrzała ale ona nie widziała, także stwierdziłam, że mam coś z głową spakowałam się i pojechałam na wakacje czekając na @, która nie przylazła, ale u Ciebie tą krechę widzę, bo u mnie jej nie było, a mi test widoczny dopiero wyszedł 5 dni po terminie spodziewanej @ :)))

Ozila, Madga, eska bardzo chciałabym żeby się udało...
Ale tak bardzo jednocześnie boję się, że się nakręcam jak wariatka i że ten cień widmo wyszedł przez to, że minęło więcej niż "przepisowe" 3-5min.
Boże dobrze, ze Wy też ją widzicie...

celta nie chcę nic mówić, ale ja też widzę tą kreskę, chociaż wzrok już słabiutki :P !!! trzymam kciuki

A do mnie @ zawitała zgodnie z przewidywaniami ... na razie plamienie, ale pewnie się rozkręci. Ech ...

Izka, Joaro, dobrze, że też ją widzicie..... Kurcze..

eska dziś 35dc, w 21dc na usg był widoczny 18mm pęcherzyk. Jeśliby to miał być on, to od zapłodnienie nie minęło jeszcze zbyt wiele czasu. Sama nie wiem co mam myśleć. To czemu tej kreski, nawet bladej nie było od razu po nakropieniu? Jezu, czy ja się nie nakręcam niepotrzebnie...

Magda to rzeczywiście dobry pomysł z podpisywaniem testów. Jak wrócę do domu, wyjmę swój z kosza. :zawstydzona/y:

eska, na tym moim pisało że odczytywać po 3-5 min, ja na pewno spojrzałam później. Może nawet koło 10min.
No i czemu ten z allegro, bardziej czuły wcale nie wyszedł..

Szczerze powiedziawszy po zrobieniu tych testów, od razu pomyślałam, że nic z tego nie będzie. Dopiero koleżanka zasiała mi ziarenko nadziei.
A teraz Wy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry