Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki Wam wszystkie dziewczyny za dobre słowa. Naprawdę dodają otuchy.
Ja cały czas wierzę, że się wreszcie uda, a też młódką nie jestem. Także ewikewik - troszkę optymizmu!! Będzie dobrze, zobaczysz
Mój test z rana............ :-(
Nabawię się chyba nerwicy i skończę z ciążą urojoną.
Zobacz załącznik 579776
Ten cienki gratisowy z allegro w ogóle nie wyszedł (czułość 10, więc spora). Ten wyżej najpierw był kompletnie blady.
Weszłam pod prysznic, wyszłam po 5-7min. i była tam ta bladziutka kreska. Ktoś ją widzi?? Kreska widmo, jak się śmieję.
Ja sobie chyba to wmawiam, tak bardzo chcę żeby się udało. Może nie powinnam patrzeć na test po upływie takiego czasu??
Ale pokazywałam to zdjęcie koleżance i ona też widzi tą "kreskę". Nawet mi mówiła, że u niej 2 ciąże też miały takie testy.. Dodam może że to nie był test o jakiejś zabójczej czułości, bo wyrywa ciążę, gdy stężenie beta HCG jest wyższe niż 25...
No i dalej nic nie wiem.
Brzuch kłuje, temp. 37.3.... Siedzę w robocie, miałam trochę roboty i odwiedziła mnie koleżanka (ta co też widziała ten test), tak w ogóle powiedziała mi, że jest w 5 tyg. Fajnie. Oby jej się udało, też jest po przejściach.
I tyle. Dalej tkwię w niepewności.
Nie wiem, czy olać już ten cykl, czy powtórzyć test za kilka dni.
Chyba zwariowałam...........![]()

. Uśmiech prosimy ale ja wam powiem, że nie wiem jak u Was ale u mnie zimno i ponuro od soboty i tez mi się wstawać nie chce a brrrrrr