• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :)
Imprezka udana o tort zrobił furorę :) wynalazek bo wynalazek ale szwagier zjadł 4 kawałki:) posiedzieliśmy do 12 i dzis się zwlec z łóżka nie mogę i jeszcze ta wredna pogoda:)
Celta fajnie wszystko bedzie ok zobaczysz
Maga może wcześniej się zagoisz i dostaniesz zielone światełko trzeba być dobrej myśli
Madziorek ja też czasem płaczę ze szczęścia jak czytam posty dziewczyn:)
Joara, Suana, Malgonia, Dorcia, Neta niech te wasze @ w końcu szlag trafi
Staraczki Trzymam Kciuki&&&&&&&&&&&&
Michalina , Mika, Myszka, Marcela, Martoocha, Magda, Izka, Ozila pozdrawiam chyba wszystkich wymieniłam powoli zapamiętuję :) a jak kogos pominęłam to przepraszam

reklama
ceelta jak u Ciebie test owulacyjny??:) wychodzi:)?? tak z ciekawości;]
W tym cyklu stosowałam je po raz pierwszy w życiu.
Zaczęłam bodajże w 12dc (tyle, że je mam te cykle mega długie i nieregularne) i cały czas była wyraźna kreska kontrolna i ta testowa mniej wyraźna. W 21dc byłam na wizycie i był pęcherzyk 18mm, a w 24dc test owulacyjny wyszedł chyba dodatnie, tzn te kreski były w sumie takie same. Będziesz próbowała z testami? ja słyszałam, że one nie dają jednoznacznej odpowiedzi i że wręcz nie wychodzą dziewczynom, ale z racji tego, że taniocha (1zł na allegro) kupiłam. Na próbę. Chyba warto spróbować :tak:

eska, cieszę sie bardzo, że impreza udana :-)

Staraczki wypatrujące dwóch kreseczek:

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Suana - termin niechcianej @:
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:
Małgonia - termin niechcianej @:
Kobietka
- termin niechcianej @:

Staraczki wypatrujące dwóch kreseczek:

Madziorrek- termin niechcianej @: 21. 09. 2013
Suana - termin niechcianej @:
Neta - termin niechcianej @: 30 wrzesień 2013
Joaro -termin niechcianej @: 01 październik 2013
Ewikewik - termin niechcianej @:
Małgonia - termin niechcianej @:
Kobietka
- termin niechcianej @: 02 październik 2013

STARACZKI to ja z Wiktorią mocno trzymamy kciuki za ten cykl!!! Ślemy fluidy i wszystko inne co można :))))))

Eska ale mi narobiłaś ochoty na tort...... a mi słodyczy jeść nie wolno!!!!!!!!!

Celta a grzyby jakieś zebrane?? Ja bym pojchała na grzyby, ale chyba mi już niewygodnie będzie....

Myszka Paul to strasznie szybko się rozwija - inteligemnty chłopak będzie!!!! A Twój M. jest polakiem? Bo się zastanawiam jak to jest gdy dziecko uczy się 2 języków na raz :D

michalina_ch, oczywiście wyprawa grzybowa była, ale zbiorów wielkich nie było. To dopiero początek. My jeszcze na pewno wyruszymy jakoś we wrześniu na grzyby.
Jednak na obiad wystarczyło. Był sosik z dużą ilością natki pietruszki. MNIAM. :-D

Wiecie co? Dziwnie tak mieć świadomość, że jest we mnie takie maciupeńkie życie.
Ostatnim razem o ciąży dowiedziałam się w 7 tyg... A teraz śledzę ją niemal od początku. I tak jakoś niesamowite to jest. Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry