Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Karo pytalam dlaczego mam rok czekać to mi powiedziała, że tak to już jest i mam być cierpliwa..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiesz nie koniecznie trafisz na taką zmorę jak ja :-) ale ja już zanim poszłam coś nie coś obiło mi sięo uszy, że za miła to ona nie jest.

Ciąża wcześnie obumarła bo ok 4,5 tygodnia. Nie miałam łyżeczkowania sama się oczyściłam.
Lekarz powiedział, że najlepiej zaczekać do 1szego okresu i wtedy mogę znowu się starać.
Masz piękny brzuszek na zdj. :-) gratuluję z całego serca.
Jest mi smutno z tego powodu co się stało ale staram się myśleć pozytywnie z całych sił i na razie nie jest źle.
Czasami łza się w oku kręci ale wtedy mówię sobie, że tak miało być.

Wieczorem przed kąpielą , nacisnęłam sobie na brodawki, tak jak przy ściąganiu pokarmu, i..... poleciało mi kilka kropel- bardziej przezroczystych ale już lekko żółtawych :-) Ale na siarę to chyba jeszcze za wcześnie, co?![]()