• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Eska spóźnione ale szczere STOOO lat i spełnienia TEGO największego marzenia :*

Zapo ło retyyy w końcu dłaś znak życia, jak tam dzieciaczki?

Nanu jak tam po weselichu? wytancowałaś się panno młoda? :-)

Madziorrrek to w takim razie pozostało tylko czekać na dwie kreseczki :)

Halo halo :-)

Mam dziś powera kuchennego ;-) Odkąd wróciłam z pracy pichcę i pichcę i końca nie widać!
Oczywiście same zdrowe rzeczy, z mąki pełnoziarnistej itd :tak: Jestem z siebie dumna. A do tego sprawia mi to frajdę, więc fajnie. Najgorzej to usiąść, załamać ręce i czekać aż ktoś zrobi coś za mnie. Koniec!! Czas wziąć się za siebie.

Jutro mam wizytę u endokrynologa. Zastanawiam się, czy w świetle ostatnich wydarzeń, nie powinnam zrobić badania progesteronu.. Zapytam.
I staram się ogólnie wyluzować jeśli chodzi o ciążę. Wiadomo - bardzo bym chciała, ale póki co - muszę schudnąć i to niemało! Więc lepiej wziąć się do roboty i nie miauczeć, że nie wychodzi. Do końca października chcę zrzucić 5kg. Proszę mnie tu kopać w wielki zad i motywować czasami.

mika, dużo o Tobie myślę. Mam nadzieję, że lepiej się czujesz :blink:. Trzymaj się cieplutko.

Wszystkim wam Kochane życzę miłego wieczoru ;-), a sama wracam do garów.

Ostatnia edycja:
No czasu mam mało, do tego laptoka musiałam oddać do serwisu, a z kom. źle mi się bb obsługuje. Dzieciaczki generalnie ok Choć Iggy coś z przedszkola przywlókł i oboje trochę przeziębieni są.
Zrobiłam Ptysi sesyjkę:
tak się moje małe szczęście prezentuje ptys3.jpgptysia1.jpgptysia30.jpg

Czas mi ucieka między palcami i od tygodnia z Chodakowską ćwiczę i wierzę, że szybko efekty zobaczę

Załączniki

• ptys3.jpg
    ptys3.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 53
  • ptysia1.jpg
    ptysia1.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 59
  • ptysia30.jpg
    ptysia30.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Zapo ahhh te oczy!!!!! ostatnie zdjęcie jest cudowne, malutka jest prześliczna :-)

celta natchnij mnie też do gotowania :-p ostatnio mi się w ogóle nie chce, a wymyślać co na obiad to już w ogóle!! wole ciasto sobie upiec haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry