Ozila
Fanka BB :)
Dzien doberek:-)
zapominajko sliczna dziewczynka;-)
Ja po genetycznym
,
przedstawiam ciotkom moje cudo :-))))))
na razie wszystko wyglada dobrze, CRL ( dl) 5.91 cm:-)))-NT przeziernosc mowila 1.5, NB kosc nosowa widoczna, HR serducho 165, takze chyba ok, badania krwi i pelny opis poszly do mojego lekarza- wizyta jutro ale nie chciala mi powiedziec jaka plec, powiedziala ze taka maja zasade- hm to typowe tu, boja sie , ze jak nie na 100% to bym mogla zaskarzyc hehe,
dodaje zdjecia zgadywalismy z synem, najpierw, ze chlopak, pozniej , ze jednak kat nachylenia inny to dziewczynka itp- a moze to wogole reka jest hm...ciekawa jestem co Wy myslicie po zdjeciach? A i tak, wazne zeby bylo zdrowe....ale mnie az skreca tak bym chciala wiedziec
jutro napisze co na wizycie lekarz powiedzial o reszcie wynikow.
buziaki dla wszystkich i milego dnia
eska jak tam po urodzinkach?
piszcie tam co u Was!
Xxxx
zapominajko sliczna dziewczynka;-)
Ja po genetycznym
,przedstawiam ciotkom moje cudo :-))))))
na razie wszystko wyglada dobrze, CRL ( dl) 5.91 cm:-)))-NT przeziernosc mowila 1.5, NB kosc nosowa widoczna, HR serducho 165, takze chyba ok, badania krwi i pelny opis poszly do mojego lekarza- wizyta jutro ale nie chciala mi powiedziec jaka plec, powiedziala ze taka maja zasade- hm to typowe tu, boja sie , ze jak nie na 100% to bym mogla zaskarzyc hehe,
dodaje zdjecia zgadywalismy z synem, najpierw, ze chlopak, pozniej , ze jednak kat nachylenia inny to dziewczynka itp- a moze to wogole reka jest hm...ciekawa jestem co Wy myslicie po zdjeciach? A i tak, wazne zeby bylo zdrowe....ale mnie az skreca tak bym chciala wiedziec
jutro napisze co na wizycie lekarz powiedzial o reszcie wynikow.
buziaki dla wszystkich i milego dnia
eska jak tam po urodzinkach?
piszcie tam co u Was!
Xxxx
Załączniki
Ostatnia edycja:

bo mam wstret do miesa, ryby nie za bardzo, tak jak lososia tradycyjnie jemy raz w tygodniu, teraz tylko chlopakom robie...bo mnie odrzuca hihi, zero smaku i zero weny.... takze dla nich ciezkie czasy nastaly