• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien doberek:-)

zapominajko sliczna dziewczynka;-)

Ja po genetycznym:cool2: ,
przedstawiam ciotkom moje cudo :-))))))

na razie wszystko wyglada dobrze, CRL ( dl) 5.91 cm:-)))-NT przeziernosc mowila 1.5, NB kosc nosowa widoczna, HR serducho 165, takze chyba ok, badania krwi i pelny opis poszly do mojego lekarza- wizyta jutro ale nie chciala mi powiedziec jaka plec, powiedziala ze taka maja zasade- hm to typowe tu, boja sie , ze jak nie na 100% to bym mogla zaskarzyc hehe,
dodaje zdjecia zgadywalismy z synem, najpierw, ze chlopak, pozniej , ze jednak kat nachylenia inny to dziewczynka itp- a moze to wogole reka jest hm...ciekawa jestem co Wy myslicie po zdjeciach? A i tak, wazne zeby bylo zdrowe....ale mnie az skreca tak bym chciala wiedziec
jutro napisze co na wizycie lekarz powiedzial o reszcie wynikow.

buziaki dla wszystkich i milego dnia

eska jak tam po urodzinkach?
piszcie tam co u Was!
Xxxx

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Ozila, rany jak to technika poszła do przodu, że tak można podglądać dzieciaka od najwcześniejszych momentów :-) Fajnie tak!
Ja niestety nie powiem Ci jaka płeć, bo kompletnie się nie orientuję. Buźkę widzę to na pewno. Ładniutką.
Cieszę się, że wyniki z grubsza ok, na pewno te dokładniejsze, które lekarzowi przesłali też będą super. Bardzo proszę dbać o siebie i daj znać co na spotkaniu z lekarzem ;-)

Zapominajka, fajna córa! I jaka sesja profesjonalna. Najważniejsze, ze zdrowo Ci się trzyma Latorośl jedna i druga ciut starsza :tak:

Izka, bardzo chętnie mogę Cię natchnąć, ale jak??? :-D
Tobie przy maleńkim szkrabie to się nie dziwie, ze nie masz weny na gotowanie. Ale czasami niektóre potrawy są zaskakująco mało pracochłonne. Choć wczoraj nie powiem, robiłam akurat takie co mnie potrzebowały przez 4 godz w kuchni non stop. Ale mam obiad na 2 dni. Pyszniutki ;-)
Ja za to NIE CIERPIĘ piec ciast... :tak:

Miłego!!!!

Ozila ja obstawiam chlopaka ;)m Skoro obstawilam chlopaka to to pewnie dziewczynka;p Najwazniejsze ze wyniki są dobre o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak się ciesze.

Celta to co takiego dobrego wymodziłas???

Eska jakos zniknelas po urodzinach:O

Ozila hmmm ja obstawiam dziewuszke :-) będzie parka :-p

celta a ja za to ciasta lubie, nie zawsze ale jak mam dzień to mogłabym piec i piec, ale za to głowy do przepisów nie mam haha i na zwykłe naleśniki nie pamietam ile czego dać, choć robie coś po raz setny :-p:-p:-p

Oj dziwuszki dziekuje pieknie:-)
co do gotowania, to ja normalnie b. lubie, no ale teraz to moi maja ze mna koszmar:baffled: bo mam wstret do miesa, ryby nie za bardzo, tak jak lososia tradycyjnie jemy raz w tygodniu, teraz tylko chlopakom robie...bo mnie odrzuca hihi, zero smaku i zero weny.... takze dla nich ciezkie czasy nastaly:-D
Podaje wam linka- niektore fajne, szybkie przepisy ten na ruskie nalesniki obledny:cool2:

http://www.megipegiwkuchni.blogspot.com.au/2013/02/zapiekane-nalesniki-razowe-z-ruskim.html

BaBy w kuchni: Schab pieczony w sosie śmietanowo-koperkowym

dziewczyna z marcowek to prowadzi;-)moze sie przyda:-)

Kurcze Myszka... ja nawet z sugestią co do płci nie potrafię rozpoznac gdzie powinien byc "sprzęt":)

Dziewczyny ja już nie pamiętam czy to pytanie padło czy nie, ale napiszcie ile cyklów od "zielonego światła" minęło gdy ujrzałyście upragnione dwie kreseczki;) Ja po pierwszej stracie jeden cykl od rozpoczęcia starań,a teraz już 4 ....;O

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry