celta
Fanka BB :)
mika, Kochana.... Tak mi przykro, że Ci źle. I że nic nie mogę zrobić, żeby to zmienić... Tego chyba po prostu nie przeskoczymy. Przychodzą dni kiedy jest tak ciężko, że aż trudno oddychać. Ale to mija. nigdy żadna z nas nie zapomni o swoich dzieciach, którym nie dane było się urodzić. I choć cierpienie boli, trzeba je do siebie dopuścić. To naturalny etap. Tule Cie mocno....
I mam nadzieję, że w tej gonitwie znajdziecie z mężem kilka chwil dla siebie. Może ten weekend?
Wiem, że teraz trudno to dostrzec, ale (już tu kiedyś pisałam, ale przytoczę raz jeszcze, bo uwielbiam te słowa) "po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój".... I on przyjdzie. Tylko trzeba czasu.
Nie martw się.
Joaro, cieszę się, że trafiłaś na lekarza, który dał Ci pozytywnego kopa ;-). No to teraz zaczynamy a takim razie zbiorowe branie się za siebie
p.s. "skierowanko na badanko".... UWIELBIAM ten skecz!
karo, dzięki za wiadomości ćwiczeniowe :-), no postaram się co nieco wdrożyć w życie, ale potrzebuję jeszcze czasu. Bardzo źle się czuję, takiej @ jeszcze nie miałam jak żyję...
michalina, dzięki wielkie za ciepłe słowa
Wiesz, myślałam o tym, żeby brać luteinę po owulacji i pomóc ewentualnej ciąży, ale nie chcę tego robić sama. Poczekam, z miesiąc, ochłonę, dojdę do siebie i przejdę się do lekarza, popytam. Może się wreszcie uda.
eska, mam nadzieję, że smacznie śpisz po wczorajszej hard corowej nocy. Niech Ci nic snu nie zakłóca.
Cały czas trzymam kciuki! bardzo mocno. Dużo zdrówka
I mam nadzieję, że w tej gonitwie znajdziecie z mężem kilka chwil dla siebie. Może ten weekend?
Wiem, że teraz trudno to dostrzec, ale (już tu kiedyś pisałam, ale przytoczę raz jeszcze, bo uwielbiam te słowa) "po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój".... I on przyjdzie. Tylko trzeba czasu.
Nie martw się.
Joaro, cieszę się, że trafiłaś na lekarza, który dał Ci pozytywnego kopa ;-). No to teraz zaczynamy a takim razie zbiorowe branie się za siebie
p.s. "skierowanko na badanko".... UWIELBIAM ten skecz!
karo, dzięki za wiadomości ćwiczeniowe :-), no postaram się co nieco wdrożyć w życie, ale potrzebuję jeszcze czasu. Bardzo źle się czuję, takiej @ jeszcze nie miałam jak żyję...
michalina, dzięki wielkie za ciepłe słowa

Wiesz, myślałam o tym, żeby brać luteinę po owulacji i pomóc ewentualnej ciąży, ale nie chcę tego robić sama. Poczekam, z miesiąc, ochłonę, dojdę do siebie i przejdę się do lekarza, popytam. Może się wreszcie uda.
eska, mam nadzieję, że smacznie śpisz po wczorajszej hard corowej nocy. Niech Ci nic snu nie zakłóca.
Cały czas trzymam kciuki! bardzo mocno. Dużo zdrówka

wczorak rano w toalecie znowu zobaczylam, ze plamie, zadzwonilam do pracy, ze nie przychodze( szefowa wk... Z lekka byla)umowili mnie dzisiaj przed 8 do kliniki wczesnej ciazy w szpitalu , a jakbym zaczela ostro krwawic to na emergency-no i dzisiaj i tak polecialam do szpitala, chociaz rano przestalam plamic.

...) i tego jak każdy kilogram staje na drodze. Dalej ciężko schudnąć, ale mam chociaż ustawione leczenie endo i teraz jak dojdę do siebie, zamierzam włączyć w to jeszcze ruch. Dużo ruchu. Kopcie mnie po dupie, żebym nie zapomniała, proszę...
.