• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc Dziewczyny, pomyślałam, ze do Was dołączę, bo chyba nikt mnie tak nie zrozumie, jak Wy.

Wiecie co, w ogóle jestem w szoku, że w ciągu tego roku aż dwa razy byłam w ciąży, w tym raz, aż 12 tygodni!!! Jak przypomne sobie nasze długoletnie starania, to ciężko mi w to uwierzyć.!
Celta, Twój post mńie natchnął, żeby sie do Was dołączyć, bo napisałas dokladńie to, co ja sobie niedawno pomyślałam. My sie staramy juz ponad 4 lata, i nagle w styczniu ciaza i poronienie w 6 tyg, a potem starania, nakręcenia sie, Lekarz, badania, wyniki, CLO i znowu sie udało na 8-9 tygodni. Niestety tez coś poszło nie tak. Teraz staram sie jak najbardziej wyluzowac, myśle sobie, ze los sam da jak zechce. Obecnie jestem na całkiem naturalnym cyklu bez niczego. Miałam brać CLO, ale okres mi sie przesunął i zaczął sie na wakacjach, a ja tabletek nie zabralam. Wiec na chwile obecna jest bez CLO, wiesiolka, niczego nie biorę oprócz folika. W zeszły weekend owulka, starania były, ale sie nie nastawiam na nic.

Trzymam za Was wszystkie kciuki gorące. Mam nadzieje,ze mnie przygarniecie:))

reklama
Kurde Michalina ja też się poryczałam :) Piękne!

Martoocha muszę Ci powiedzieć, że wyglądasz naprawdę przepięknie! Aż nie chce się wierzyć, że już nie długo Stelcia będzie po tej stronie :)

Marcela i Eska zdrowiejcie dziewczyny! Jesień idzie i już się choróbska zaczynają.

Ozila super, że wyniki dobre! Kolejny kroczek za Tobą

Celta trzymam kciuki za wyniki Twoich badań. Ja też korzystam z testów owulacyjnych, zobaczymy co w tym cyklu pokażą. Jak poprzednio z nic korzystałam to zaszłam w ciążę za pierwszym razem!

Maqa
ja miałam cc w zeszłym roku, w czerwcu. I moja gin powiedziała, że po 4-5 miesiącach możemy już się starać.. Więc kto wie, może i u Ciebie będzie się ładnie goić i wcześniej dostaniecie zielone światło?

Patrizia witaj. To straszne co Was spotkało, trzymam kciuki, żebyście się doczekali kolejnego maluszka. Wpadaj tu do nas jak będziesz potrzebowała się wygadać. Dziewczyny są tutaj ogromnym wsparciem..

Agawa witaj. Przykro mi, że i Ciebie to spotkało.

Staraczki trzymam za Was kciuki! Zobaczymy co nam en wrzesień przyniesie ;)

No i co..... ja tez sie poryczalam :(

suana​ ja to bede czesto :) mam taka nadzieje siedze w domu na L4 wiec czasu mam duzo :)

My narazie cierpliwie czekamy na zielone swiatlo jak dostaniemy zaczne starania tak bez niczego jesli nam to nie zabardzo bedzie szlo to wtedy moze zaczne cos stosowac nigdy nie mialam stycznosci z testami owu i cala reszte wiec jesli potrzeba bedzie to chyba mi pomozecie?? ;)

agaawa Witaj :)

No jesien sie zaczyna wiec dziewczynki dbac o siebie zeby zadne chrubska sie nie przyplataly :) czy moze mnie ktoras tak porzadnie kopnac w du...pe zebym w koncu wziela sie za sprzatanie bo za cholere mi sie nie chce ;)

suana ja też jestem dobrej myśli ;-)grunt to dobre nastawienie i byle do przodu, dla mnie ten rok jest tragiczny i niech się lepiej szybko kończy

Agaawa witaj, ja również z wro, bądź dobrej myśli :-)

Dzieki Dziewczyny za miłe powitanie.
suana ja też jestem dobrej myśli ;-)grunt to dobre nastawienie i byle do przodu, dla mnie ten rok jest tragiczny i niech się lepiej szybko kończy

Agaawa witaj, ja również z wro, bądź dobrej myśli :-)

Juz chyba jestem dobrej myśli, pozbieralam sie. Juz hura optymizm mi dawno minął, a pesymizm tez przeszedł. Czekam sobie spokojnie na to, co los przyniesie.

Agaawa witaj! Znamy sie z marcowek. Cieszę sie, ze napisałas. Tutaj każda z nas miała i ma ciężkie chwile, a w grupie zawsze raźniej.
Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało ale tym razem na spokojnie. A optymizm jeszcze sie pojawi - zobaczysz ;)

Witaj Marce_la! Pewnie, ze sie znamy. Ale u Ciebie suwaczek pomyka! Huhu! Ja myśle, ze juz nawet jestem optymistycznie nastawiona:)) w każdym razie nie mam juz takiej schizy jak po styczniowym poronieniu. A to przecież dobrze wróży. Napisz, jak sie czujesz i czy chłopak, czy dziewczynka?

Patrizia to straszne co cie spotkalo.10pkt i dziecko umiera, to straszne.ale glowa do gory twoje dzieciatko patrzy na ciebie z gory i niechce zebys sie smucila.musimy sie trzymac razem
Agawa witaj.zobacz ile niestety albo i stety nas tu jest.polaczyla nas tragedia ake wspieramy sie nawzajem, cieszymy ze z pozytywnych testow.zobacz ile u nas rowniez juz manuskami zostalo, wiec zostan i ty to forum przynosi szczescie
Eska, Michalina zdrowka niestety takie pogody to jakas masakra

U nas taka zimnica jak cholera.ani z mala niemozna wyjsc, czekamy na polepszenie pogody

Agaawa wiesz jak jest... Stresu tak naprawde nie ma końca ale cieszę sie z każdego dnia i staram sie nie wybiegac zbytnio w przyszłość - z obawy oczywiście. Generalnie czuje sie dobrze, tylko przeziębienie mnie dopadlo i powróciły wspomnienia ;(
A wszystko wskazuje na to, ze bedzie chłopiec ;)
Fajnie, ze jesteś w takim nastroju ;)

reklama
Witaj Agawa :)
Marcela przestań z tymi wspomnieniami bo mnie też ciarki przechodzą wykurujemy się bez szwanku ja Ci polecam jeszcze inhalację z soli kuchennej, zrobiłam sobie lepiej mi
Karo dzięki pogoda tragedia mój mąż pali w piecu bo u nas w górach to już przymrozki :(
Hej Suana co tam u ciebie w ogóle??
Maga będzie dobrze minie Ci tu z nami rok i suwaczek będzie zobaczysz kochana
Martoocha kurcze 35 super trzymam kciuki &&&& niedługo będziemy ciociami :)
Pati pozdrawiam cieplutko ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry