Ani@k
Fanka BB :)
Ewelka spróbuj więcej wypoczywać, leżeć.. to czasami działa przeciwtwardnieniowo.. poza tym musisz rzeczywiscie uzbroić się w cierpliwość.. za jakiś czas takie zachowwanie (według mnie iscie ciążowe) minie i bedzie tylko lepiej
Kochająca-mama no pięknie.. tera czekamy na fotki
Myszka omijaj "chmurkę" ;-)
i co ja widzę na suwaczku???
już tyle czasu minęło odkąd nie palisz!!!!!
Danutaski marsy, ogórki małosolne??? normalny człwoeik tak by się chyba nie odżywiał ;-)
ale miło słuchać (przeczytać) ze masz takie napady!!! Ciążą bije po oczach a Kropek domaga się wszystkiego i w jednej chwili :-)
A u mnie zaczęły się "wysokie temperatury" Jeżeli któraś z was która się stara, nie mierzy temp. - szczerze polecam tą metodę. Wystarczy kilka minut wcześniej nastawić budzik, mieć termometr pod ręką i później zapisać gdzieś (najlepiej na wykresie) pomiar. Mnie to nauczyło pewnego rodzaju dyscypliny porannej ;-)
Miłego dnia dziewczynki!!!
Kochająca-mama no pięknie.. tera czekamy na fotki
Myszka omijaj "chmurkę" ;-)
i co ja widzę na suwaczku???
już tyle czasu minęło odkąd nie palisz!!!!! Danutaski marsy, ogórki małosolne??? normalny człwoeik tak by się chyba nie odżywiał ;-)
ale miło słuchać (przeczytać) ze masz takie napady!!! Ciążą bije po oczach a Kropek domaga się wszystkiego i w jednej chwili :-) A u mnie zaczęły się "wysokie temperatury" Jeżeli któraś z was która się stara, nie mierzy temp. - szczerze polecam tą metodę. Wystarczy kilka minut wcześniej nastawić budzik, mieć termometr pod ręką i później zapisać gdzieś (najlepiej na wykresie) pomiar. Mnie to nauczyło pewnego rodzaju dyscypliny porannej ;-)
Miłego dnia dziewczynki!!!