Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
, tule mocno. Jak nie ta owulacja, to będzie przecież kolejna.. Spróbuj jakoś choć odrobinę wyluzować. Wiem, że wszystko wiesz, a w sercu pustka i smutek, ale musisz się otrząsnąć jakoś. I trzymam MOCNO kciuki żeby Ci się to udało. Poza tym wiesz, faceci średnio reagują na seks "zadaniowy". Wiadomo przecież, że oboje chcecie mieć dzieci. To wystarczy. Ściskam mocno - uszy do góry!!!!Ale fajnie bylo z dzieciakami dzisiaj. mrrr. A jutro znowu 11 h w pracy lus dojazdy- 14 h po za domem. I dobrze niech ma glupi Madzior zajeta glowe waznymi rzeczami
A co do ginekologow. Mi moj powiedzial szczerze przynajmniej przy 2 stracia: Pani Magdo, prosze zmienic lekarza. Ja juz jestem bezradny. Tak tez sie stali i jest gitKto z Wroclawia polecam: Dr Fuchs. Jesli ktos slyszal o nim negatywne informacje, nie piszcie mi onich;p mam potrzebe w niego wierzyc duuuuuzą, zwlaszcza ze do tej pory chlop sie super spisal. Buziaki
![]()
, na poważnie. Ja nieustająco trzymam kciuki!