• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoocha 7pazdziernika juz niedlugo.twoja dzidzia bedzie miala urodzinki 4dni po mnie.ktos juz pisal ze waga ja tez.
Pietrucha witam cie.ty chyba z pazdziernikowek.mojs kolezanka mi o tobie opowiadal jsk twoj synus sie urodzil i jak dzielnie walczyl.mowilsm jej zeby ci przekazala duzo sily od nas.plakalam razem z toba kiedy mi napisala ze Stasiu odszedl.zycze owocnych staran i Stasiu napewno sobie zyczy rodzenstwa
Bakalia jasne ze sie udaje zajsc w ciaze po poronieniu.Ja stracilam mojego synka w 17tyg to byl grudzien 2011.urodzilam normalnie i bylam lyzeczkowana.w lutym jak juz myslalam ze mozemy sie starac okazalo sie ze zostalam zle wylyzeczkowana, powtorka z rrozrywki.lekarza uprzedzaki mnie ze jest zle moge utracic macice.jednak wszystko poszlo dobrze, musialam brac trzy miesiace tab antykoncepcyjne zeby die wszystko ladnie odbudowalo bo macica byla zmasakrowana.w lipcu lekarz mowi mozemy zaczynac.pojechalismy do siostry w lipcu na wesele do polski i juz niepillam na weselu bo tak sobie myslalam ze moze cos byc.dzien po weselu zrobilam test negatywny.zalamka no ale nic a okazalo sie ze owulacja byla pozniej bo mialam okropbie rozregulowane cykle tab.zaszlam w pierwszym cyklu w obu ciazach i teraz nasza pociecha juz pomalu pokazuje swoje rozki

A u nas jakos czad leci.okropnie zimno u nas.kaloryfery trzeba wlaczyc codziennie.javwyszywam ogolnie pieluszki dla kolezanek i forum zawsze poczytam ale juz niemam sily na odpowiedz ale dzisiaj mowie musze napisac
Staraczki kciuki dalej trzymam bardzo bardzo mocno♥♥♥

martoocha sorki ale mi chyba umknelo Ty masz miec cesarke?? dokladana data nawet fajnie tak wiedziec chyba juz tak blisko do przywitania malej ksiezniczki :) trzymam a Ciebie kciuki &&&&&

miika wspolczuje boli glowy, mnie ostatnio tez dopadl taki ostry bol ze nigdy wczesniej tak nie czulam i jak jestem przeciwnikiem tabletek to wtedy musialam wziasc bo myslalam ze mi czache rozwali

No i wekend :) wypoczywajcie ciezarweczki i relaksujcie sie (wiecie jak ;)) staraczki :)

Tyle się napisałam i wszystko mi zniknęło.....
Mój tablet często mi robi takie rzeczy. Albo wszystko znika, albo dopisuje od siebie różne dziwne rzeczy i później musze po zapisaniu edytować tekst. Nie zauważyłam tylko że z mojego męża zrobił ginekologa. Śmiesznie wyszło.
Mika pisałam do ciebie o zasiłku i się skasowalo wiec spróbuję jeszcze raz.
Zasiłek chorobowy przy umowie zleceniu również przysługuje po ustaniu umowy pod warunkiem że prawo nabedziesz w trakcie trwania umowy i będziesz kontynuować dalej po. Trzeba tylko pilnować żeby nie zrobić ani jednego dnia przerwy np w niedziele to będzie wyplacany do dnia porodu. Macierzyńskiego niestety już nie będzie bo tu trzeba być w ubezpieczeniu w dniu porodu. Różnica między umową o pracę a umowa zlecenie jest tylko taka że w przypadku pracy można zachorować jeszcze w ciągu 14 dni po a w przypadku zlecenia trzeba zachorować w trakcie.

Cześć drogie kobitki u mnie staranka się znowu odwlekły bo miałam grzybicę i czekam na październik dlatego nic nie pisałam bo nie chciałam Was zamęczać moimi marudzeniami ,ale teraz jest ok i czekam na @ ,a potem do dzieła trzymajcie kciuki @ mam mieć 1-2 października ....

Martoocha, piekna data na urodziny. Ja jestem z 8.10. Trzymam kciuki za piekny i niebolesny poród.

U mnie tak jak mówiłam, wszystkie objawy minęły. Powoli zaczynaja sie plamienia. Co ze mną jest nie tak? Nic z tego juz nie rozumiem.
pmilego weekendu wszystkim zycze.

Hej :*

Martocha - powodzenia... dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej księżniczki :*
karo - tak ,jestem z Październikówek.. Mój Synuś był bardzooo bardzo dzielny. Dziękuję Ci bardzo :*
kobietka - kciuki mocnoooo zaciśnięte!
Agawa- kochana, głowa w górę. Słoneczko i dla nas w końcu musi zaświecić:*
mika -a Ty już po owu czy przed?:*

Dzisiaj 19dc a testy Owu nadal nie pokazują... Powoli myślę, że z tego cyklu ***** będzie..:/

reklama

Dziewczyny jesteście super dzielne!!

Pietrucha, codziennie jak widzę Twoj sygnaturkę ze zdjęciem małego Stasia, to uśmiecham się - bo jakaś taka energia pozytywna płynie, pomimo tak wielkiej straty dla Was.. mam nadzieje, że już nie długo uda się stworzyć wam prawdziwą rodzinkę ;) a wasze Anioki będą miały dużo rodzeństwa jeszcze tu na ziemii ;)

ps. Stasiu urodził się dzień po moich urodzinach , a mój synek ma na drugie Staś właśnie (po dziadku) :)

Każda z Was musiała tyle przejść, a mimo to nie poddajecie się! To naprawdę zasługuje na duże uznanie, wiele się można nauczyć tu.. ;)

a u nas jakiś taki dziwny dzień, raz słonko raz chmury i zimno ..
nie plamiłam od nocy do popołudnia, a potem znów zaczełam brudzić i tak czekam aż się skończy ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry