• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bakalia tak na usg wyszlo to ale najpierw jeszcze po porodzie i oczyszczeniu mialam zglosic sie na bete zeby zobactmzyc czy wszystko sie normuje.hormon zchodzil ale bardzo wolno ale lekarze mowili w szpitaluze wszystko dobrze.jeszcze w koniec stycznia beta byka dodatnia ale lekarze mowili bo bylam tak wysoko w ciazy.ja zaszlam do mojego lekarza w lutym a ob do mnie bo co za glupki tu sa resztki lozyska ibyla juz mocne zrosty ale niewiadono dlaczego beta byla juz ujemna.gdyby biemoj lekarz to distalabym zakarzenia no i by napewno usuneli mi macice.moj lekarz zalatwil mi ze operowal mnie caly szef i profesor tego szpitala ktory operuje tylko pacjentki prywatne.jesli mi ktis mowi ze tam rodzi to mnie ciarki przechodza ale widocznie tylko ja mialam poprostu pecha

Marta, no to cieszę się, że decyzja już podjęta - teraz nic tylko czekać i wić gniazdko :tak:

ewikewik, tule mocno. No z nadzieją jest różnie to prawda. Trzeba ją jakoś z siebie wykrzesać, choćby było nie wiem jak ciężko. Trzymam kciuki mocno, w sumie jedziemy na jednym wózku ;-)

Ja w dalszym ciągu mierzę temperaturę i od kilku dni robię testy owulacyjne. Póki co cisza. Zobaczymy co będzie dalej.
Za to mam bardzo fajny weekend, bo pobiegałam wczoraj z mężem i psem po lesie (psiak do teraz leży niemal bez życia ;-) taki wymęczony), mamy troszkę grzybów, teraz małżonek pichci z części zbiorów risotto... Pięknie pachnie!!
szkoda tylko, że jutro powrót do szarej rzeczywistości. No ale nic to.

Powodzenia dla każdej z Was, Madziorrek i Agawa zwłaszcza jeśli będziecie testować :-)
Zdrówka i uśmiechu życzę. I idę dalej się byczyć niedzielnie..

Hej ;-)wróciłam
w czwartek usg cycków nie wykazało nic nowego, mam skłonność do małych torbieli ale żadnych większych zmian nie ma,
dzisiaj 27dc nawet mnie podbrzusze nie boli a zawsze jakoś z tydz przed czułam zbliżającą się @ ze względu na moje tyłozgięcie.

Życzę dobrego tygodnia :-)

hej dziewczyny!

Kto i kiedy będzie testować?

Jeju, oby wyszły same grube krechy, dla każdej po 2:)

Ja wczoraj miałam dwie grube krechy, ale owulacyjne:) więc i tak jestem mega szczęśliwa, bo już myślałam,że ten cykl pójdzie na straty, bo wczoraj był 20dc... no a tu miła niespodzianka... Teraz kolejne dwie kreski i będzie już kolejny wielki krok ;)

bakalia - dzięki wielkie za ciepłe słowa. Prawda jest taka, że wszystkie jesteśmy bardzo dzielne. Ty również. Oby nas tu nie przybywało na tym forum, oby nikt nie musiał cierpieć tak jak my. Nie każdy jest taki silny... Moim "motywatorem" jest mój Syn. Przez dwa tygodnie swojego życia pokazał mi jak się walczy. Ja go nie mogę zawieść i muszę walczyć - o swoje największe marzenie - o posiadanie zdrowych dzieci. I wiem, że każdej z nas - z tego forum się uda. Mamy swoich wstawienników tam u góry :) Jeszcze słoneczko dla Nas zaświeci ;)
maqa - ciesze się, że masz już z głowy badanie i nie wyszło nic niepokojącego. A torbiele będziesz miała wycinane, czy zostaną? I kciuki zaciśnięte za brak @ ;))

buziaki i miiiiiłego dnia!

Pietrucha torbiele nie nadają się to wycinania nie są groźne
a co do @ to ja się nie staram na razie bo jestem po laparotomii i mam czerwone światło ale daje do myślenia że cisza :eek:

Ostatnia edycja:
maqa - Wiesz, zapytałam o torbiele, bo koleżanka z którą pracowałam, miała wycinane.. Nigdy jej w sumie nie zapytałam dlaczego.. A jakoś kurde nie doczytałam, że Ty masz czerwone światełko, coś mi umknęło - przepraszam! No ale ciekawe czy @ będzie ;-)

reklama
Nie ma sprawy ;-) ja mam taką budowę gruczołowatą i podatna na torbiele,
właśnie odebrałam z poczty moje zioła i będę parzyć herbatkę ziołową na rozgrzanie :happy:
co do @ to sama nie wiem, staramy się z mężem żeby odczekać te miesiące aż się wszystko zagoi, mam tabletki anty ale zacznę je brać dopiero od następnego cyklu. Może znowu się coś poprzestawiało albo będzie bezboleśnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry